10 liralık karpuz istedi; Çocuklarıma ilk defa karpuz yedireceğim

Ekonomide yaşanan derin kriz vatandaşın alım gücünü vurdu. Krizden etkilenen vatandaşlar birçok gıda maddesini ya alamıyor yada alım miktarını azalttı. Pazarcı esnafı ile vatandaşı dinlemek için pazara çıkan CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, burada yaşananları kamuoyu ile paylaştı. Özer, “Geçim çok zorlaştı, her ay içerdeyiz" diyor pazarcı esnafı. Vatandaş gelip çocuklarım en azından karpuz yiyebilsin! diye 10 liralık karpuz istiyor! Ülkenin geldiği durum bu. Artık yeter. AKP sebep, bu yokluk, yoksulluk sonuç! Bu düzenin gideri yok.

Vakit bu millete açlığı, haksızlığı, yokluluğu, yoksulluğu, yasakları, zulmü yaşatanlarla sonuna kadar mücadele etme, onların uykularını kaçırma vaktidir. O yüzden mücadeleye devam. Umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan” dedi.

Pazarcı esnafı ise, artık karpuzu dilimini de küçülterek sattıklarını belirterek, bir vatandaşın kendisinden 10 liralık yani 2 kilogramlık karpuz istediğini ve alım gücü olmayacağını düşünerek verdiğini ifade etti ve ekledi; “Dedi ki; çocuklarıma ilk defa karpuz yedireceğim.”




İlgili Video
Videoyu Web Tv 'de Açmak için tıklayın.