AK PARTİLİ BAŞKANLARDAN BİR AYDA ÜÇÜNCÜ KEZ İSTİŞARE TOPLANTISI

AK Partili belediye başkanlarının iki kez AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile bir ay içerisinde üç kez istişare toplantısı yeklinde bir araya gelmeleri dikkat çekti. Ancak üçüncü toplantıda merkez ilçeler belediye başkanları haricindeki diğer ilçe başkanları yer almadı.

Toplantı ile ilgili bilgi paylaşımı yapan Özhaseki, “AK Parti Kayseri İl Başkanımız Şaban Çopuroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın ve Hacılar Belediye Başkanımız Bilal Özdağan ile Kayseri Yatırımları İstişare Toplantısı gerçekleştirdik. Güzel şehrimiz Kayseri için belediye başkanlarımız ve teşkilatımız ile birlikte sahada gece gündüz çalışıyoruz. Daha güzel bir Kayseri için durmak, yorulmak yok!” dedi.

Daha önce Talas Belediyesi’nin, AK Parti İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde bir araya gelen başkanlar bu kez de Büyükşehir Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde toplandı.