ARIKAN AKADEMİSYEN VE GENÇLERİ DİNLEDİ

14 Mayıs günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren CHP’nin Kayseri listesinden aday olan Saadet partili Mahmut Arıkan, ziyaretlerini sürdürüyor. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesini ziyaret eden Arıkan, “Bizim ve şehrimiz için önemi ve ayrı bir değeri olan Erciyes Üniversitesindeydik. İl Başkanımız Baki Coşkun ve Milletvekili Adayımız Aşkın Genç ile birlikte Tıp Fakültesinde kıymetli hocalarımızla sohbet ettik. İktidarımızda hekimlerimiz hakkını alacak” dedi.

Ziyaretin oldukça yararlı geçtiğini belirten Arıkan, “Sağlık hizmetlerinin verilmesi ve sağlık hizmeti alan insanlarımızın yaşadıkları sorunları biliyoruz. Bir yandan insanlarımızın sağlığına kavuşması için çaba sarf eden doktorlarımız var. Bi taraftan da sağlık hizmeti alarak sağlıkla ilgili şikayetlerinin ortadan kalkmasını isteyen insanlarımız. Ancak siyasilerin bu alana yaptığı müdahale, sağlık hizmetlerinin sunumu ile ilgili aldığı kararlar, sağlık hizmeti verilmesini de alınmasını da adeta felç etti. Bu sıkıntıları Millet İttifakı biliyor ve iktidarı döneminde öncelikli olarak ortadan kaldıracakları sorunlar arasında yer alıyor. Sağlık hizmetleri. İnsanlarımız en iyi sağlık hizmetini bizim dönemimizde alacaklar” ifadesini kullandı.

Talas ilçesi ziyareti ile ilgili de değerlendirme yapan Arıkan, “Talas İlçemizde gençlerle buluştuk. Arkadaşlarımız değişim için vaktin geldiğinin farkında … Birleşe Birleşe Kazanacağız” dedi.