ARIKAN: KURUŞLAR YOK LİRA ERİYOR

5 ile 25 kuruşun basılmaması ve yeni banknotların basılacağı yönündeki haberler üzerine değerlendirmede bulunan Saadet Partili Mahmut Arıkan, “Deyimler, genellikle sözcüklerin gerçek anlamlarının dışında kullanıldığı ifadelerdir. Öyle bir iktidar ki "beş kuruşluk değeri kalmadı" deyimini gerçeğe dönüştü. Değer kaybı nedeniyle artık 5 kuruş da 25 kuruş da yok. Lira eriyor! İşte öyle bir Türkiye, öyle bir yüzyıl!” dedi.

SAADET BURADA

Öte yandın partisinin İstanbul’daki etkinliğini katılan Arıkan, “Saadet Partisi İstanbul il divanında, İstanbul teşkilatımızla kucaklaştık. Katılım gösteren tüm mensuplarımıza teşekkür ederim. İstanbul hazır! Saadet Burada!” ifadelerini kullandı.

Geçmiş olsun dileklerini iletti

Kahramanmaraş’ta yapılan program sonrasında Bayburt iline dönen teşkilat mensuplarının kaza yapması ile ilgili de bilgi veren Arıkan, “Anadolu Gençlik Derneği’nin Kahramanmaraşta yapılan “İstanbul'un Fethi, Diyarbakır'ın Fethi ve Deprem Şehitlerini Anma Programı”sonrası, dönüş yolunda Bayburt teşkilatının, trafik kazası geçirdiğini üzüntüyle öğrendim. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.