BELEDİYELERİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN SEFERBER OLDU

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, başka kentlere üniversite okumak için giden öğrencilere müjdeli haber verdi. Yurt başvurusunda yedekte kalan, yer bulamadığını beyan eden, ihtiyaç sahibi bütün üniversite öğrencilere AK Partili belediyelerin müracaat alarak kapılarını açtığını duyurdu.

Son zamanlarda yaşanan yurt tartışmaları ve üniversite öğrencilerinin yurt bulamadıkları yönündeki haberler üzerine AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Partili belediyelerle birlikte harekete geçti.

Yurt bahanesi ile provokatörlük yapmanın doğru olmadığını dile getiren Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanlığının yurtlarla ilgili hazırlıklarını yaptığını ve iyi bir ev sahipliği için modern binalarında öğrencilerini ağırlamaya başladığını dile getirdi.

ÖĞRENCİLEREMİZ BELEDİYELERE MÜRACAAT EDEBİLİR

“Bütün AK Belediyelerimiz sonuna kadar öğrencilerimize yardımcı olacaklar” diyen AK Partili Mehmet Özhaseki, üniversite öğrenci ve ailelerine müjdeli haberi şu açıklama ile verdi;

“Hangi öğrenci kardeşimiz ihtiyaç sahibi ise belediyelerimize müracaat edebilirler. Arkadaşlarımızın hepsi onların hizmetinde olacaklar, yerlerini-yurtlarını ayarlayacaklar.”

FİZİKİ ŞARTLAR BİZİM DÖNEME GÖRE ÇOK İYİ

“Okulların açılmasıyla birlikte yüz yüze eğitim başladı. Herkeste bir telaş başladı. Bulundukları şehirden başka kentlere giden gençlerimiz haliyle yurtlara müracaat etmeye başladı. Oradaki yurtların karşılama oranlarına doğrusu gençlik spor bakanımızla görüştüğümde tatmin edici cevap aldık. Hazırlıklar yapılmış gelen öğrencilerin kayıtları yapılıyor. Ev sahipliğinde kusur gösterilmiyor. Fiziki şartları bizim öğrencilik zamanımıza göre çok güzel.”

AK PARTİLİ BELEDİYELER OLARAK KARAR ALDIK

“Ola ki; yedekte kalanlar onlarında barındırılması sonra okula hazırlık dönemi için gençlerimize imkan sunulması adına ak partili belediyeler olarak karar aldık. Belediyelerimiz yer bulmak adına hususunda yardımcı olacak. Belediyelerimiz müracaatlarını bekliyor.”

EYLEM NEDENİ GÖSTERMEK İŞGÜZARLIKTIR

“Provokatörlük yapmak için eylem nedeni olarak bunu göstermek biraz işgüzarlıktır. Biz iş yapma tarafındayız. İnsanlarımıza gençlerimize yardımcı olmak problemlerini giderme tarafındayız.”

AİLELERİMİZ ENDİŞELENMESİN SEFERBERLİK İLAN ETTİ

“Öğrencilerimiz ve aileleri endişe etmesin. AK Partili belediyeler olarak seferberlik ilan ettik. Hangi öğrencimiz ihtiyaç sahibi ise belediyelerimizi arkadaşlarımız tamamen onların hizmetinde olacaktır. Yerlerini yurtlarını ayarlayacaklar.”