Bizim için bir peri masalı

Kayseispor’un başarılı teknik adamı Çağdaş Atan, maç sonrasında yaşanan sevincin sorulması ile başladığı mala ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi;

İSTEDİĞİMİZİ BAŞARDIK

“Kalıbımızla uyuşmayan bir duygu yoğunluğunu yaşıyoruz. Bana böyle hissettirdikleri için teşekkür ediyorum. Oyuncularımız, yönetim, taraftarımız ve şehirle birlikte iyi bir sinerji yakaladık. Kayseri şehri bunu hak ediyordu. Ben şuan maçtan öncede söyledim. Alt taraftan uzak kalmak. İlk 8 de yerimizi sağlamlaştırmak istiyorduk. Yendiğimizde de Beşiktaş’ın üstüne çıkacağımızı ve Konya Trabzon maçından sonra beşincilikte kalabileceğimizi düşünüyorduk. Motivasyon böyle idi. Maç sonrasında bunu başardık

BİZİM İÇİN BİR PERİ MASALI

Maçla ilgili hafta içi oyunu farklı kurguladık. Top bizde iken 3- 2- 5 olarak konumlanıp rakibin beşli karşılayacağını ilerde birebir bulup ona göre oyun kurup Onur’u merkeze sokmayı düşünüyorduk. Rakibin Yerkoviç ile savunmayı beşlemesi ile oyunu 4 – 4 - 3 olarak planladık. İleride 4-1- 5 ile çöktük rakibin üzerine. Çok iyi oyun oldu. Gaziantepspor takımını tebrik ederim. Oyununu kontrolü bizde diyebiliriz. Rakibinde çok büyük bir takım olduğunu biliyorduk. Duran toplarda arıza çıkartabileceklerini biliyorduk. Golü beklemediğimiz yerden yedik. Tekrar hamlelerle golü bulduk. Sonrasında. Oyuncularımı kutluyorum. Gerçekten şuana kadar bizim için bir peri masalı. Amacımız devam ettirmek. Hedefi olan bir takım için bunu bir gün daha kutlayabiliriz. Ama mutlu olmak için kendimize yeni bir başarılı sonuç yakalamamız gerekiyor. Mağlubiyetler bizi daha çok üzecektir. Bundan sonra her maç için kazanma zorunluluğu ile sahada olmak, motivasyonu ile sahada olmak  takımımızı, oyuncularımızı yoruyor.

ANADOLU DERBİNDE STADI DOLDURMALIYIZ

Bir hafta sonra araya gireceğiz. Kupa maçımız ve Konyaspor maçımız var. Galatasaray ve Trabzon maçında ciddi bir atmosfer vardı. Statta. Orada dışarıdan gelen büyük takım oyuncularının da içimizde olduğunu hesap ederek haftaya Anadolu müsabakası olması adına taraftarın stadı doldurmasını bekliyorum. O stadı doldurmalıyız.

AMAIM FUTBOL ŞEHRİ YAPABİLMEK

Kayseri’yi bir futbol şehri yapabilmek. Keyifli bir futbol izlettirmek. Ligin çok iyi bir takımına karşı Anadolu derbisi diyeceğimiz bir maç oynayacağız. Burada destek bekliyoruz. Biz yine önümüzdeki maçta taraftar desteğimizi bekliyoruz. Burada ciddi bir destek vardı ve taraftarımızı buradan mutlu göndermek bizleri sevindirdi.”