Büyükşehir E 38’den El Emeği Göz Nuru Ürünlerde Yaz Kampanyası Fırsatı

Yaklaşık 200 ülkeye açılarak ürünlerini tüm dünyaya sunan ve belediyeler arasında Kayseri Büyükşehir’e, e-ticaret sitesini e-ihracata açan ilk belediye ünvanını kazandıran e 38, kampanya fırsatları ile de hizmetini çeşitlendirerek sürdürüyor.

‘E 38'den alışveriş sepetlerini dolduracak büyük yaz kampanyası. Haydi alışverişe’ sloganı ile kampanyasını duyuran KAYMEK vatandaşlara, e 38 markalı ürünlerde yüzde 24 indirim fırsatı sunuyor.

Özgün tasarımlar ve birbirinden değerli el emeği göz nuru ürünlerin alıcısını beklediği kampanya ile vatandaşlara yönelik hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın faydasına olacak her adımı özenle atmaya devam ediyor.

200 Civarında Ülkeye Satış

Yenilenen ara yüzü ve 2 farklı yabancı dil seçeneği ile dünyaya açılan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın Büyükşehir’in 150. Yılda 150 Projesi kapsamında hizmet veren online satış platformu e 38, yeni yerli ve milli yazılım ile yaklaşık 200 civarında ülkeye hizmet vermeyi başarıyor.

Diğer sanal pazar yerlerinde de eş zamanlı olarak yerini alan e 38’de 7 ana kategoride, 32 alt kategoride KAYMEK tarafından üretilen bin 650 civarında ürün satışa sunuluyor. 140 el sanatı üreticisi de 900 civarında ürünü e 38’e güvenle teslim ediyor.