CINGI’YA ÖZEL İLGİ

AK Partili Milletvekili adayları ilçelerde ve alışveriş merkezlerinde ziyaretlerde bulunarak seçmenlerden destek istedi. AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Murat Cahid Cıngı, Talas İlçe Başkanı ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Osmanlı Evinde vatandaşlarla hasbihal ederek dilek ve taleplerini dinledi.

Öte yandan yine AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Cıngı, Emine Timuçin ve teşkilat mensupları; Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük karma alışveriş merkezi olan Kumsmall AVM’yi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Cıngı, ziyaretlerde vatandaşların kendilerine gösterdiği teveccühe dikkat çekerek, “14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için milletvekili aday arkadaşlarımız ve partimizin il ilçe teşkilatlarıyla sahadayız. Önemli bir seçim olacak ve bu seçimde Cumhur İttifakı yine vatandaşlarımızın desteğini alarak iktidar olacak. Bunu sahadaki çalışmalarımızda rahatlıkla gözlemliyoruz. Çünkü yapılan hizmetleri gören vatandaşlarımız bu anlamda bize desteklerini sürdürüyor” dedi.

Erciyes Kayak Merkezine yerli ve yabancı turistlerin akın etmesinde önemli katkısı olan Cıngı’ya vatandaşların ve esnafın ayrı bir ilgi göstermesi ve teşekkür etmesi de dikkat çekiyor.