Çağdaş Atan ne yapmaları gerektiğini açıkladı

Antalyaspor galibiyeti sonrasında değerlendirmelerde bulunan Çağdaş Atan, “Bence taktiksel açıdan dolu dolu ve doyurucu bir maç oldu. Bu işe kafa yoran ve taktik çalışan Nuri hoca ve takımı vardı. Biz golü bulana kadar oyunun kontrol bizde idi. Ara ara onlara fırsatlar verdik. Topa sahip olunca çok iyi işler yapmaya başladık. Golü bulduktan sonra rakip biraz daha ataktı ve oyun anlayışı değişti. Bizde değiştirdik. Aslında birkaç pozisyonu daha değerlendirsek maç farklı olurdu” dedi.

“Antalyaspor maçını kazandık oyuncularımı kutluyorum. İçerde kazanmaya devam ediyoruz. Ama dışarıdan da bir şeyler getirmemiz gerekiyor. Önemli maçlar oynadık. Buna göre hareket edeceğiz” diyen Çağdaş Atan, “Çok tekrar yaptık çok çalıştık ve bugünde sonucunu aldık. Galibiyet aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Son bir aydır ve yapılan transferleri görünce oyunumuzun ve mücadelemizin ne kadar iyi olduğunu göstermek istedik. Transfer yapamadık. Sakat oyuncularımız var. Majid sakatlandı. İdmanda darbe aldı. Onun yerine genç bir oyuncumuzu oynattık. Taraftarımız bu sezonun ne kadar önemli olduğu yönündeki mesajımızı aldı. O nedenle mutluyuz.

İyi çalışıyoruz. Toplu ve topsuz oyunlarda da çalışıyoruz. Haftada bir iki gün defansa önem veriyoruz. Bu konuda rakibinde etkili oyuncuları vardı. Bizde o manada çalışıyoruz. Fazla gol yemiyoruz. Daha fazla gol atmak istiyoruz” şeklinde konuştu.