Çiftçiyi ziyaret eden Akay: Özlem oluştuğu her hali ile belli

Sahada çiftçi ile buluşarak ekili alanları da gezme çiftçiyi dinleme şansu bulan Başkan Hüseyin Akay, pandemi döneminden sonra yaptığı en kapsamlı çiftçi ziyareti ile ilgili paylaşımda yaptı. Akay, “Yoğunhisar ziyaretimizde çiftçimizin yoğun ilgisi vardı. Özlem oluştuğu her hali ile belli. Turudu Duru kardeşimizin gönlüne sağlık güzel bir evsahipliği yaptı.

Bu ziyaretimizde bizimle olan Boğazlıyan Belediye Başkan yardımcısı Feramuz Bozoğlu’na, MHP ilçe Başkanı Selahattin Demiroğlu ve ilçe Yönetim Kurulu üyelerine, Boğazlıyan Ticaret Borsası Başkanı Harun Halıcı’ya, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Köksal Kılıçarslan ve yönetim kurulu üyelerine, Yoğunhisar ve çevre köylerden katılan Aziz çiftçilerimize dostane yaklaşımları ve güzel bir sohbete vesile oldukları İçin, katkı ve katılımları İçin gönül dolusu teşekkürler” ifadesini kullandı.

Bir başka ziyaretle ilgili de bilgi veren Akay, “Bektaşlı, Yenifakılı, Yamaçlı, Sırçalı. Kayseri Şeker Yöneticileri ve Ziraat Teşkilatı, Yenifakılı Belediye Başkanı Soner Yalçın, MHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu ve yönetimi, MHP Yenifakılı İlçe Başkanı Esat Zararsız, Ak Parti İlçe Başkanı Selma Uçar, Ziraat Odası ve STK Başkanları ve bölge çiftçilerimiz ile birlikte Bektaşlı'da Bektaşlı Muhtarı Ayhan Taşdemir'in gönül sofrasına konuk oldular. Ardından Bektaşlı, Yenifakılı, Yamaçlı, Sırçalı Bölgelerindeki çiftçilerimiz ile bir araya geldiler ve son olarak Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit'i makamında ziyaret ettik. Çiftçimizin bize gösterdiği ilgiye ayrı ayrı teyekkür ediyoruz. Onların emekleri bu ülkenin tarımı için büyük önem taşımaktadır” dedi.