Genç: Pınarbaşımız için var gücümüzle çalışacağız

31 Mart Yerel Seçimler sonucunda CHP’nin adayı Deniz Yağan Pınarbaşı Belediye Başkanlığını kazanmış, MHP’nin itirazı sonrasında ise Yüksek Seçim Kurulu seçimin yenilenmesi kararını almıştı. Dün Pınarbaşı halkı bu karar sonrasında yeniden sandık başına gitti ve seçimleri CHP’nin adayı Deniz Yağan kazandı.

 

Seçim sonuçlarının ardından açıklama yapan CHP Milletvekili Aşkın Genç, “Yerel seçimlerde gösterdiğiniz büyük destek ve güven için hepinize gönülden teşekkür ederiz. Sizlerin desteği ile kazandığımız bu başarı, ilçemiz için birlikte güzel bir geleceğin kapılarını aralamamıza vesile olacaktır.

 

Seçim sürecinde göstermiş olduğunuz sabır, anlayış ve katkılarınız için minnettarız. Şimdi, sizlerin desteği ile çıktığımız bu yolda, vaatlerimizi hayata geçirmek ve hep birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir Pınarbaşı inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız.

 

Bu süreçte her birinizin görüş ve önerilerine açık olacağımızı, şehrimizi sizlerle birlikte yöneteceğimizi ve ortak akılla en doğru adımları atacağımızı bilmenizi isteriz” dedi.