GİRESUNSPOR 1 - KAYSERİSPOR 1 (MAÇ SONUCU)

Spor Toto Süper Ligi’nin 7. Haftasında Kayserispor deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda da Giresunspor atakları daha çoğunluktaydı ve skor değişmedi.

Kayserispor, 18. dakikada sol kanattan Bernard Mensah ile kullandığı korner atışında Attamah kafa vuruşu yaparak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1.

Giresunspor golden 3 dakika sonra gelişen atakta defansın hatasını affetmeyen Diabate müsait pozisyonda vuruşunu yaparak topu ağlarla buluşturdu. 1-1

Kaleci Lung, ilk yarının son saniyelerinde başarılı kurtarış ile Traore’nin sert şutunda gole izin vermedi. Uzatma bölümlerinde skor değişmedi ve ilk yarı beraberlikle sona erdi.

Kayserispor ikinci yarıya Attamah’ın yerine Fernandes ile başladı.

Giresunspor maçın ikinci yarısına atakla başladı. Süleymanov’un sağ ayağı ile yaptığı vuruşta top az farkla dışarı gitti.  

Uzaktan şutlarla gol arayan Giresunspor Serginho’nun şutunda top az farkla dışarı gitti. Hemen bu pozisyonun arkasında Diabete’nin müsait pozisyonda kafayla vuruşunda top az farkla dışarı gitti.

72. dakikada Serginho’nun sert şutunda kaleci Lung gole izin vermedi topu dışarı çeldi.

86. dakikada Sankhare’nin sert şutunda kaleci Lung yine yerinde ve zamanında müdahalede bulunarak topu dışarı gönderdi.

Kalan bölümlerde başka gol olmadı ve maç beraberlikle sona erdi.