HALKIMIZIN GÜNDEMİ ‘HAYAT PAHALILIĞI’

14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili Seçimi için partisinden milletvekili aday adayı olan Hasan Sami Özvarinli, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek parti politikalarını anlatıyor.

Kayseri’nin birçok konuda ihmal edilen bir şehir olduğuna vurgu yapan Özvarinli, “Kayseri ulaşımda Türkiye’nin merkezinde olan, batısı ile doğusu arasında ulaşımın köprüsü konumunda iken bu özelliğini yitirdi. Civar şehirlere gelen ulaşımla ilgili hizmetler, otobanlardan sonra bu özelliğimizi kaybettik. Çünkü 20 yıldır iktidarda olanlar Kayseri’ye otobanı getiremediler” dedi.

“Amacımız milletimize hizmet. Ülkemizin, insanlarımızın yaşadığı sorunları çözmek. Bunun için yola çıktık ve aday adayı olduk” diyen Özvarinli, “Tabi ki adaylık süreci kesinleştikten sonra seçim çalışmaları bütün siyasi partilerde olduğu gibi bizim partide de daha da artarak sürecektir. Bu anlamda parti içerisindeki aday belirleme sürecinin tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

Daha erken olmasına rağmen aday adaylığı sürecinde ilçe ziyaretleriyle ilgili de değerlendirme yapan Özvarinli, “Öncelikli olarak insanlarımızla yaptığı görüşmelerde, vatandaşın en önemli ve birinci sorunu hayat pahalılığı, Geçim sıkıntısı. Bu anlamda ciddi zorluk ve sıkıntılar yaşandığına gerek vatandaşın söylemleri ile gerekse gördüklerimizle şahit oluyoruz. Partimize ilçede vatandaşımız gösterdiği ilgi 2019 yerel seçimlerine göre çok daha büyük olduğunu şahit olduk. Çünkü ilçe teşkilatlarındaki toplantıların geçmişe göre çok daha fazla kalabalık olduğunu görüyoruz. Amacımız, insanlarımızın bizden bekledikleri hizmeti sunmak ve sorunları çözmek” ifadelerini kullandı.