KARAMAN: BAŞKA DÜŞÜNEN ADAMLARIN TESPİTİYLE TRANSFER YAPILMAZ

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, transferle ilgili değerlendirmesinde yaptığı açıklama dikkat çekti. Karaman, “Başka düşünen adamların tespitiyle transfer yapılmaz” ifadeleri ile bir mesaj verdiği ve tepki gösterdiği değerlendirildi.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ulusal bir televizyon kanalına verdiği röportajdaki açıklamaları spor gündemine oturdu. Karaman, açıklamasında en dikkat çeken nokta ise, transferle ilgili çizdiği tablo idi. Tecrübeli hoca, açıklamasında, 11 haftalık süreçle ilgili şunları söyledi;

“Yeni gelenlerle yeni teknik heyetin uyumu, pandemi yani korona olan oyuncular. Yeri geldi iki stoper, yeri geldi tek stoperle devam ettik. Birilerini bulduk. Oynattık. Oyuncularımız çoğu zaman yüzde 100 performansın üzerine çıktı. Taktik anlamda rakibe göre üstün oynadığımız dönemler oldu. Nihayetinde Hedefimiz devre arasına kadar maksimum en iyi puanları alıp. Sonrasında Doğru tespit yapmak. Öyle futboldan anlamayan futbolu bilirkişi olan yada başka düşünen adamların tespiti ile transfer yapılmaz. Arada doğru transferler olur. Bir takımın eksikleri nedir. Bir takımın hangi transferlerle gücüne güç katar. Bunu görmek gerekir.”