Kayseri Barosu avukatı da isyan ederse

Kısa zaman önce trafikte saldırıya uğrayan Kayseri Barosu avukatlarından Emre Ayan yaptığı paylaşımla adeta isyan etti.

 

Avukat Emre Ayan isyanını yaptığı paylaşımda şu sözlerle dile getirdi;

 

“Daha geçtiğimiz günlerde trafikte mesleğimden ötürü planlı bir şiddetin mağduru olmuş 14 yaşındaki evladımı ve kendimi çağırdığım polisin yanında savunmak durumunda kalmıştım ve toplumdaki bu yozlaşma sebebiyle yaşanılan bu şiddet sarmalında hepimizin bir şekilde sırayla bu kötülük ve cehaletten payımızı aldığımızı da ifade etmiştim.

 

O günlerde bana sahip çıkan ve şiddete sessiz kalmayanlar hiçbir makam ve mevkii olmayan varlıkları için Şükran duyduğum siz namuslu iyi kalpli insanlar olmuştunuz. Şimdi birde gündemdeki magazinleşmiş tiyatro tavırlara bir bakalım mı?! Mesela Kayseri CHP aynı zamanda siyasi bir yönü de olan bana yapılan saldırıda günlerce sessiz kalırken bugün CHP İl Başkan yardımcısı çıkıp yerli turist aileye yapılan barbarlık basında yer alınca hemen failler adalete hesap vermeli açıklaması yapmış?!

 

Vali bey olaya el koymuş, hatta Emniyet geçen bir vatandaş hatalı şerit değiştirdi haberi üzerine şahsı ve aracı bulup cezai işlem uygulamış ama beni takip edip üzerime süren , kazaya zorlayan aracı tüm taleplerime rağmen mobese de tespit edemediler ..!

 

Beyler samimi ve dürüst değilsiniz hayatınız hesap, kitap, tribünlere oynamak ve kişisel reklamınızı yapmak! Yine de iyi ki sosyal medya varda barbarlık mağduru Kayseri’de misafir bir aileye yapılan bu şehir eşkıyalığı bu sefer yapanların yanına kalmamış?!”