KAYSERİ’NİN ÜRETİM LOKOMOTİFİYİZ

Başkan Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Serbest Bölge İşbirliği ve İstişare toplantısına katıldı. Burada konuşan Başkan Palancıoğlu, bölge ile ilgili şu bilgileri verdi;

“Kayseri üretiminin lokomotifi "Serbest Bölge"mizi daha iyi yerlere taşımak için çalışmalara devam ediyoruz. KASBİAD tarafından düzenlenen Kayseri Serbest Bölge İşbirliği ve İstişare toplantısına katıldık. Bölgede faaliyet gösteren yatırımcı sanayicilerimize ve Kay-Ser A.Ş.'nin iş ortaklarına katkı sağlayacak ve sürdürülebilir kârlılık kazandıracak yatırımlar ve projeler üzerine görüş alışverişi yaptık. Son yıllarda yaptığımız çalışmalarla bölgemizi belli noktaya getirdik. Kayseri'nin ihracatının yüzde 25'ini Serbest Bölge'miz sağlıyor. 2 yıldır görevde olduğum ve gelir artırıcı çalışmalarda bulunduğumuz Serbest Bölge'ye, GES yaptık, Atıksu arıtma tesisi genişlettik, kiralanabilir yeni hangarlar, yeni yollar ve en önemlisi yeni Gümrük Giriş Kapısı yaptık.

Toplantımıza katılan Yönetim Kurulu Üyelerimize, KASBİAD Yönetim Kurulu Üyelerine, Serbest Bölge Müdür Yardımcımıza, Kayseri Serbest Bölge Gümrük Müdürümüze ve sanayicilerimize teşekkür ederim.

Şehrimizdeki ve bölgemizdeki ticari fırsatlar ve yeni yatırımlar için iş birliklerini daha da güçlendirecek projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.”