KAYSERİSPOR’DA NEŞELER YERİNDE

Kayserispor son iki maçını kazanarak 6 puan alırken, ligde sıralamarda alt sıralardan uzaklaşıyor. Bu sonuç başta teknik heyet olmak üzere futbolcular ve yönetimin yüzünü güldürdü. Hatayspor maçı hazırlıklarında herkesin neşesi ise yerindeydi.

Kayserispor ligde geride kalan 4 haftalık süreçte bir mağlubiyet, bir beraberlik ve iki galibiyet aldı. Sarı-kırmızılı takım, son iki maçında biri deplasmanda olmak üzere diğeri kendi sahasında aldığı iki galibiyetin yanı sıra oynadığı futbol kalitesini artırması dikkatlerden kaçmadı.

Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın göreve gelmesinden sonra takıma yaptığı dokunuş, alınan bazı radikal kararlarla birçok futbolcunun gönderilmesi ve yeni transferlerin yapılması takıma katkı sağladı.

Deplasmanda tek golle de olsa Başakşehir takımını mağlup eden Kayserispor, kendi sahasında Kasımpaşa gibi ligde ilk üç haftada yenilgisi bulunmayan, Galatasaray karşısında 2-2 beraberlik alan rakibini iki golle mağlup etti.

Kayserispor’un önemli oyuncularından Bernard Mensah’ın Kasımpaşa maçında şık gol atması, Fernandes’in ikinci golde büyük katkısı olması ve tecrübesini konuşturması galibiyet kadar takım içinde yaşanan ayrı bir sevinç oldu.

Oyuncularını galibiyetten dolayı tebrik eden Teknik Direktör Hikmet Karaman ise, Hatayspor maçı hazırlıklarında neşesinin yerinde olması ve futbolcularıyla sohbet etmesi dikkat çekti. Karaman, Kasımpaşa maçı ile ilgili analizlerini de oyuncularıyla paylaşarak ilk idman rakipleri Hatayspor maçının zor geçeceğine işaret etti.