KAYSERİSPOR’DAN KÖTÜ BAŞLANGIÇ

Kayserispor Süper Lig’de yeni sezona kötü bir başlangıç yaptı. Ligin yeni temsilcisi Altay karşısında rakibin gollerine engel olamadı ve farklı skorla maçı kaybetti.

Kayserispor deplasmanda galibiyet parolası ile çıktığı Altay maçında beklenmedik sonuç alarak göre dündü. Sarı-kırmızılılar iyi başladıkları karşılaşmada rakibin ani atağında golüne engel olamadı. Kayserispor peş peşe kalesinde iki gol gördü. VAR odasından gelen bir uyarı üzerine Altay takımının ikinci golü gol değeri kazanmadı. Ancak sonraki dakikalarda Kayserispor etkili olamadı.

Kayserispor maçın ikinci yarısında da Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın yaptığı oyuncu değişikliklerine rağmen istediği oyunu ortaya koyamadı. Altay üçüncü golü de buldu. Altay, kaçırdığı gollerle farklı skorla bir galibiyeti de kaçırmış oldu.

Kaleci Doğan’ın yaptığı hata ile yenilen ikinci gol, maçın ikinci yarısında Kayserispor’un oyuna ağırlığını koyamaması alınan mağlubiyette etkili oldu. Kayserispor maç boyunca sadece Attamah’ın attığı şut dışında net bir gol pozisyon bulamadı. Skordan çok ortaya konulan kötü futbolla ilgili olarak teknik heyetin ve yönetimin nasıl bir değerlendirme yapacağı merak ediliyor.