KAYSERİSPOR RAKİBE BİR PUANI HEDİYE ETTİ

Spor Toto Süper Liginin 13. haftasında Kayserispor kendi sahasında Göztepe takımını ağırladı. Maçın ilk yarısı Kayserispor’un üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşma ise rakibin ikinci yarıda attığı tek golle 1-1 sona erdi.

Maça iye başlayan ve rakibi karşısında baskılı oyun sergileyen Kayserispor ilk yarım saat geçildiğinde golü buldu.

Kayserispor 32. Dakikada İlhan Parlak’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Kayserispor ani ataklarla rakip takımı az oyuncuyla yakaladı. Birçok pozisyonda sarı-kırmızılı takım oyuncuları sonuç alamadı. Maçın ilk yarısı Kayserispor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Göztepe takımı daha atak oynamaya çalıştı. Skoru eşitlemek için mücadele eden Göztepe, Kayserispor ani ataklarında kalesi büyük tehlike yaşadı. Kayserispor İlhan ile bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Göztepe’nin bulduğu net gol pozisyonunda kaleci Lung yerinde müdahale ile rakibe gol fırsatı vermedi.

Maçta son 10 dakikaya girilirken serbest vuruşta Dıno meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve Göztepe skoru 1-1 yaptı.

9 dakikalık uzatma bölümünde iki takımda galibiyet için gol bulmaya çalıştı. Kayserispor’un atağında futbolcuların beklediği penaltı pozisyonu ile ilgili itirazlar sonuç vermezken maçın hakemi VAR’a pozisyonla ilgili görüşme yapmaması, VAR’dan uyarı gelmemesi dikkat çekti.

Maç ilk yarı ve ikinci yarıda atılan gollerle 1-1 sona erdi.