Kenanoğlu: Artık kutuplaşma bitmelidir

Siyasetçi Adnan Kenanoğlu, yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  CHP Genel Başkanı  Özgür Özel görüşmesinin tüm detaylarını CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel A dan Z ye kadar tüm detayları ile canlı yayında açıklıyor... Ben bir vatandaş olarak  bu tür görüşmelere sıcak bakıyorum. ( Kamuoyu açıklaması bilgilendirme dahilinde)” ifadesini kullandı.

 

“Artık kutuplaşmanın bitmesi tüm siyasi parti genel başkan'larının bir biriyle görüşmesi bir masada toplu görüşmeleri, sorunların tartışılması ortak mutabakata varılması ülkemizin hayrına olacaktır” diyen Kenanoğlu, şunları söyledi; “Cumhurbaşkanının rahmetli Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i kabul etmesini önemsiyorum. Eski İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in görüşmesi açıklama yapılmaması nedeniyle tepkilere neden oldu keşke ne görüşüldüyse açıklansa idi insanlar tarafından  çeşitli spekülasyonlar ortaya atılmazdı. Partinin tabanı bu nedenle çok rahatsız.

Yeni Genel Başkan Musavvat Dervişoğlu partiyi nasıl toparlar onu bilemiyorum.

Ankara kulislerinde yeni siyasi oluşumlar olabileceği konuşuluyor. Saadet Partisinin Olağan Genel Kurulunda hemşehrimiz Mahmut Arıkan beyin Genel Başkan olmasını diliyorum.

Anayasa konusu, Hayat Pahalılığı, Enflasyon, Yüksek Faiz, Gelir dağılımındaki adaletsizlik, Emekli ve Çalışanların durumu ne olacak bekleyip göreceğiz.”