Kişiye Özel Hekim İle Bütünsel Sağlık Yönetimi

Türkiye’de bir ilk olarak, önleyici tıp yaklaşımıyla kişiye özel bütünsel sağlık yönetimi hizmeti sunan LifeClub, üyelerini premium sağlık deneyimi ile buluşturuyor.

 

LifeClub Sağlıklı Yaşam Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Elif Elkin, LifeClub ve çalışma prensipleri hakkında şunları söyledi: “Dünyada ilk diyebileceğimiz vizyoner bir iş modeliyle yola çıktık. LifeClub, üyelerine sağlıklı yaşam yolculuklarında rehberlik etmek için tasarlanan fijital bir ekosistem. Bizim bu noktadaki vaadimiz; dünyada saygın kaynaklar tarafından hazırlanmış güncel tıbbi kılavuzlar eşliğinde, kişinin aile öyküsü ile özgeçmişini harmanlayarak kişiye özel önleyici bir tıp yaklaşımı oluşturmak ve sağlığını buna göre yönetmek.”

 

Tek Noktadan Önleyici Yaklaşımıyla Sağlığınızı Yönetin

 

Elif Elkin, LifeClub olarak, hastalıkları gerçekleşmeden önlemek, ortalama yaşam süresinin uzadığı bu dönemde uzayan ömürlerin sağlıkla ve berrak bir zihinle sürdürülmesine katkı sağlamak istediklerini belirtti: “Bu vizyon doğrultusunda; fiziki ve uzaktan sağlık hizmetlerinin uyumlu şekilde bir araya geldiği, yüksek seviyede kişiselleştirilmiş ve hedefli, sonuç odaklı hizmet deneyimi yaşatmak için çalışıyoruz.

 

LifeClub Premium’da, üyelerimize ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmiş bir sağlık deneyimi yaşatıyoruz. Sağlıklı yaşamak isteyen herkes LifeClub Premium üyesi olabilir. Bu deneyimde amacımız üyenin, tüm sağlık durumunu bilen bir hekim rehberliğinde sağlık takibinin yıl boyunca yapılması.

 

Detaylı sağlıklı yaşam planı yapılandırması için üyenin geçmiş ve var olan sağlık durumu da değerlendiriliyor. Bunun için de üyeliğin içerisinde yer alan check-up, tüm vücut MR gibi tarama programları ile mevcut durum analiz ediliyor. Analizler ışığında; periyodik sağlık muayeneleri ve tetkikler, bağışıklık sistemi, beslenme, uyku düzeni, hareket başlıklarından oluşan bir kişisel sağlık planı ortaya çıkıyor.”

 

Hastalıkları Oluşmadan ya da İlk Evrede Yakalamak Mümkün

 

Önleyici tıp yaklaşımı odağında bütünsel sağlık yönetimi yaparken, kişiye özel tetkikler ile gerçekleşen check-up taramasına ek olarak, tüm vücut MR analizi uygulamasına özellikle dikkat çeken Elif Elkin, “Tüm vücut MR analizinde beyin dahil vücudunuzun tüm bölgelerinde detaylı bir tarama yapılıyor. Böylece hastalıklar oluşmadan ya da ilk evrede müdahale etme şansımız artıyor. Üyelerimizden yola çıkarak, tüm vücut MR analizi ile çok sayıda erken evre prostat kanserleri ve anevrizmalarla karşılaştığımızı söyleyebilirim” dedi.

 

LifeClub Hekimi Hep Sizinle!

 

Elif Elkin, son olarak LifeClub Premium’un avantajının kişinin mevcut sağlık güvencesi olsun ya da olmasın, sağlığını LifeClub Hekimi rehberliğinde yönetebilmesi olduğuna da vurgu yaptı: “Kendimizi sağlıklı hissettiğimiz sürece ya da iş-yaşam dengesinden önceliklendirmediğimiz için rutin sağlık kontrollerimizi yaptırmıyor ya da öteliyoruz. Bu nedenle bu davranışımızın da önüne geçebilmek adına üyelerimize kişiye özel atanan Protokol Sorumlusu ekip arkadaşlarımız destek veriyor. Üyelerimizin randevularının alınması, hatırlatmalar, sağlık planı takibi hatta tüm hastane süreçlerinde destek verilmesi bu ekip arkadaşlarımız tarafından yürütülüyor. Yine tüm bu işlemler LifeClub mobil uygulaması üzerinden rahatlıkla yapılabiliyor.

 

Üyelerimiz hekimleriyle sınırsız online görüşme imkanına sahip oldukları gibi acil durumda ambulans transferi, 7/24 sağlık danışma aramalarını da mobil uygulama üzerinden kolaylıkla tek tuşla gerçekleştirebilirler. Aynı zamanda, mobil içinde yer alan ve uygulamayı indiren herkesin ücretsiz erişimine açık, diyet, hareket programları ve LifeClub Blog’da yer alan sağlıklı yaşam içeriklerinden de diledikleri zaman tek noktadan faydalanabilirler.”