Koruma Temizlik A.Ş. 5. Beauty İstanbul Fuarı’nda Yerini Aldı

Yenilikçi vizyonu ve Ar-Ge yatırımları ile Türkiye’nin temizlik, hijyen ve kozmetik ürünleri alanında önemli üreticilerinden biri olan Koruma Temizlik A.Ş. bu yıl beşincisi düzenlenen Beauty İstanbul Fuarı’na katıldı. Önümüzdeki yıl Kocaeli Dilovası’nda dördüncü fabrikasını faaliyete geçirmeye hazırlanan Koruma Temizlik A.Ş.; yeni nesil, pratik ve temizlikte hız kazandıran çözüm odaklı ürünlerini sergilediği fuarda katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Temizlik, hijyen ve kozmetik ürünlerini Türkiye’nin yanı sıra 6 kıtada 40’tan fazla ülkeye ihraç eden Koruma Temizlik A.Ş., Private Label üretimi ve ihracatı da yapıyor. Firma son olarak; 62 ülkeden bin 100 katılımcı ve 169 ülkeden binlerce ticari ziyaretçiyle gerçekleşen İstanbul 5. Kozmetik, Güzellik, Kuaför ve Ev Bakım Ürünleri Fuarı Beauty İstanbul’da sektörde öncü olan ürünlerini sergiledi. Koruma Temizlik A.Ş. bu yılki etkinlikte önemli bir yeniliğe imza atarak 2025 yılında Kocaeli Dilovası’nda faaliyete geçirmeyi planladığı dördüncü fabrikasında yaptığı yatırımlar sonucunda ürün yelpazesine ekleyeceği yeni ürünleri de ilk kez ziyaretçilerle buluşturdu.

Dünyanın en büyük beş kozmetik fuarı arasındaki yerini her yıl daha da güçlendiren Beauty İstanbul’da gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını belirten Koruma Temizlik A.Ş. Genel Müdürü M. İmer Özer, şunları söyledi. “Çeşitli lokasyonlardan pek çok katılımcı ve ziyaretçinin yer aldığı Beauty İstanbul Fuarı, potansiyel müşterilere ulaşma ve yeni iş birlikleri geliştirme noktasında oldukça verimli geçti. Beauty İstanbul Fuarı aynı zamanda bize mevcut müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla bir araya gelmek açısından güzel bir buluşma noktası sağlıyor. Beauty İstanbul Fuarı’nda tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya odaklandığımız ürünlerin yanı sıra 2025 yılında devreye alacağımız dördüncü fabrikamızda üreteceğimiz yeni yatırım ürünlerimizi de tanıttık. Kapasite artışı ve yeni yatırımlarla birlikte Ar-Ge’ye verdiğimiz önem, sektörde öncü bir rol üstlenmemizin yanında bizi hep daha iyiyi ve günceli üretmeye teşvik ediyor. Bugün 6 kıtada 40’ı aşkın ülkeye ihracat yapıyor ve daha fazla ülkeye ürünlerimizi ulaştırmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Önümüzdeki süreçte de hem firmamız hem ülkemiz için katma değerli ürünler üreterek büyümeye devam edeceğiz.”