MHP İL BAŞKANI ADNAN İNCETOPRAK OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı ve yönetim kurulunun görevden alınmasının ardından yeni il başkanı Adnan İncetoprak oldu.

MHP Genel Merkezi’nin Kayseri İl Teşkilatı ile ilgili kararı sonrasında MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan talimat geldi. Talimat üzerine İl Başkan Yardımcısı Ferhat Temizer'e ikinci bir emre kadar teşkilatın kapandığı ve anahtarı teslim alması söylendi.

Alınan karar sonrasında kentte MHP’nin yeni il başkanı kim olacak sorusu sorulmaya başlandı. Kısa zaman içinde birkaç isim ile ilgili değerlendirme yapıldığı ifade edildi. En son olarak bu isimler arasında Adnan İncetoprak ile ilgili karar alındığı öğrenildi. Alınan karar sonucu MHP’nin Kayseri İl Başkanı Aynı zamanda Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı olan Adnan İncetoprak oldu.

Alınan karar sonrasında genel merkezin Adnan İncetoprak’ı partinin genel merkezine çağrılması bekleniyor. Ankara’da genel merkezde İncetoprak’a görev tevdi edilecek. Sonrasında yeni yönetim kurulunu oluşturacak olan İncetoprak, göreve başlayacak. Olumsuz bir gelişme yaşanmazsa birkaç gün içinde yeni başkanın göreve başlaması bekleniyor.