MHP’li Özdemir ilçelerde vatandaşları dinledi

MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, ilçe programları ile ilgili şu bilgileri verdi;

“Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda Adım Adım 2023;İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Temalı Toplantılarımız;Genel Başkan Yardımcımız Sn. İsmail Özdemir,MYK Üyelerimiz Sn.Ahmet Savaş Çolak ve Sn. Metin Arı’nın Katılımlarıyla; Develi ve Yahyalı teşkilatlarımızın Develi’de ortaklaşa düzenlediği toplantılarımızla devam etti.

Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgiden ötürü teşekkür ediyor,Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah bizleri milletimize hizmetten, davamıza sadakatten ayırmasın. Birliğimizi Dirliğimizi daim eylesin inşallah.”

İncetoprak, “Genel Başkan Yardımcımız Sn. İsmail Özdemir, MYK Üyelerimiz Sn. Ahmet Savaş Çolak ve Sn. Metin Arı Beyefendiler ile birlikte gün boyunca ilçe vatandaşlarımızla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu teveccüh ile anlıyoruz ki 2023 Haziran seçimlerinde müstesna bir demokrasi şöleni, muhteşem bir cumhur zaferi olacak ve Allah’ın izniyle coşkuyla kutlanacaktır” dedi.

Özdemir, ilçedeki ziyarette parkta bisküvi ve çekirdek alan ve kamelyada oturan gençlerin yanına giderek onlarla da sohbet etti.



Diğer Fotoğraflar