"Misafirlerimize Kişiye Özel Tatil Deneyimi Yaşatıyoruz"

Bodrium Hotel & SPA'da misafir ilişkileri departmanı, Bodrum'da uluslararası lüks segment otellerde görev yapan ve bu alanda uzmanlaşan Avusturyalı Daniela Petritz'e emanet.

 

2007 yılında Bodrum'a yerleşen ve iyi derecede Türkçe, Almanca, İngilizce konuşan Petritz, Bodrium Hotel & SPA misafirlerinin koşulsuz mutluluğu için çalışıyor.

 

Turizm ve otelcilik sektöründe misafir memnuniyetinin stratejik bir alan belirten Bodrium Hotel & SPA Misafir İlişkileri Müdürü Daniela Petritz, değişen dünyada kişiye özel bir tatil deneyiminin misafirlerin birinci önceliği haline geldiğini söyledi.

 

Genel memnuniyet için kalite standartlarının yüksek olması gerektiğine dikkat çeken Petritz,

misafir güven ve sadakatini sağlamak için kurumsal hizmetler verdiklerini kaydetti.

 

Uluslararası bir turizm destinasyonu olan Bodrum'da farklı ülkelerden ve yaş gruplarından misafir ağırladıklarını dile getiren Daniela Petritz, “Misafir ilişkileri, kapsamlı ve detay gerektiren bir içeriğe sahip. Her konuğun beklenti ve taleplerine uygun şekilde hizmet üretiyoruz. Bodrium Hotel & SPA'da misafir memnuniyetini üst seviyeye taşımak için daha konuklar gelmeden çalışmalara başlıyoruz. Kayıt sistemine girerek misafirler gelmeden önce onlar hakkında ön bilgi ediniyoruz. Misafirlerimizle bağlantı kurup ihtiyaç ve taleplerini öğreniyoruz. Özel gün kutlaması var mı? Alerji veya sağlık durumuyla ilgili özel bir ihtiyacı olacak mı? Bu gibi konularda ön çalışma yapıyoruz. Gerekirse o misafirimize özel mönüler belirliyoruz. Bunlar memnuniyeti artırıyor ve misafirlerle önemli bir bağ kurmamızı sağlıyor. Onlarla daha önceden tanışıp konuşmuş olmak, onlar otelimize gelmeden önce bir sıcaklık doğuruyor” diye konuştu.

 

HIZLI ÇÖZÜMLER SUNUYORUZ

 

Misafirlerin tatil sürecini de titizlikle takip ettiklerini belirten Petritz, şunları söyledi: "Tatile geldikleri zaman onların isteklerini yine yerine getiriyoruz. Otelin farklı birimlerini gezerek, konuklarımızın otelle ilgili düşüncelerini alıyor ve olası bir sorunu ortaya çıkmadan ya da büyümeden basit ve hızlı bir şekilde çözebiliyoruz. Tüm misafirlerimizden günlük olarak geri bildirimleri alıyor ve raporluyoruz. Hızlı aksiyon alıyoruz. Bütün departmanlarla ve yönetimle de koordineli haldeyiz. Çok rekabetçi bir sektör olan turizmde kadromuzun istikrarlı bir şekilde korunması ve otelimizi yeniden deneyimleyen misafirlerimizin sürekli aynı ekiple karşılaşması, onlardaki güven ve aidiyet duygusunu güçlendiriyor ve aile tablosu yaratıyor. Biz de hizmet ve personel kalitemizi yüksek tutmak için ekip olarak kurum içi eğitimlere aralıksız devam ediyoruz”

 

BODRUM'UN GÜZELLİKLERİNİ TANITIYORUZ

 

Bodrum'un doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini deneyimlemek isteyen misafirleri bu tür etkinliklere de yönlendirdiklerini kaydeden Daniela Petritz, sözlerine şöyle devam etti: “Misafirlerin Bodrum'a ne amaçla geldiği de önemli. Tarihi yerler, spor veya kültürel aktivitelerle ilgili talepleri varsa, onları otelimizin düzenlediği veya dışarıdaki turlara yönlendiriyoruz. Onlara Bodrum'da neler yapabilecekleri hakkında bilgiler veriyoruz. Burası butik bir tesis. Bu nedenle misafirlerle daha yakın ilişkiler kurabiliyoruz. Konuklarımız kendilerini evinde gibi hissediyorlar. Burayı yeniden tercih etmelerinde ve müşteri sadakati konusunda da önemli avantajlar elde ediyoruz. Ülkelerine dönerken arkadaşları ve akrabalarıyla birlikte yeniden gelmek istediklerini söylüyorlar. Ianua SPA ile çok başarılı ve kapsamlı bir wellness hizmeti sunarken; İtalyan mutfağında uzmanlaşmış Tyro da lezzetli mönüleriyle çok beğeniliyor”