Nigella’dan Çörek Otu Kahvesi Deneyimi

Eski çağlardan beri şifa kaynağı olarak bilinen çörek otunun Latince ismi Nigella Sativa’dan ilham alınarak kurulan Nigella, çörek otunun beslenme, sağlık ve güzellik alanlarındaki benzersiz faydalarını tüketicilere sunuyor. Bağışıklık sistemini güçlendirici, antioksidan ve anti-enflamatuar özellikleri sayesinde özellikle sağlıklı yaşamı benimseyenler arasında popüler bir yer edinen bu mucizevi bitki, Nigella’nın uzman kadrosu tarafından modern kahve ritüellerine taşınıyor. 

 

Nigella’nın en yeni ürünü Nigella Çörek Otu Kahvesi, kafeinin enerji verici etkisini, çörek otunun besleyici özellikleriyle tamamlıyor. Vegan ve glutensiz olan bu kahve, kahvenin baskın tadını, çörek otunun hafif ve özgün aromasıyla birleştiriyor. Çörek otunun içerdiği timokinon, antioksidan özellikleriyle öne çıktığı için Nigella Çörek Otu Kahvesi, vücut direncini artırmaya yardımcı oluyor. 

 

Nigella Çörek Otu Kahvesi, kahve severlere sadece yeni bir tat deneyimi sunmakla kalmıyor; aynı zamanda günlük kahve rutinini sağlık dolu bir alışkanlığa dönüştürüyor. Çörek otunun şifalı etkisinden her daim yararlanmak ve kahvede farklı bir tat deneyimi yaşamak isteyenlere hitap eden bu yenilikçi ürün, 200 gramlık paketlerde satışa sunuldu. Nigella Çörek Otu Kahvesi’nin, sade, kış ve kremalı olmak üzere 3 çeşidi bulunuyor.