ÖZHASEKİ: ALGIYLA DEĞİL ESERLER ORTAYA KOYARAK HİZMET EDİYORUZ

AK parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yerel Yönetimler İstişare Bölge Toplantısındaki konuşmasında, “Belediye başkanlığının bir okulu yok. Görgüyle, bilgiyle, ortak akılla güzel işler ortaya çıkıyor. Başarının sırrı; yaptığımız işi sevmek ve işimize aşkla, tutkuyla bağlı olmaktır” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu,  Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Uşak ve Yalova’dan gelen 201 belediye başkanı ve teşkilat mensuplarının katılımıyla Balıkesir’de gerçekleştirildi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin teşrifleriyle Balıkesir’de gerçekleştirilen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına; Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurul Üyesi ve Yerel Yönetimler Koordinatörümüz Refik Tuzcuoğlu’nun moderatörlüğünde Samsun Büyükşehir eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Antalya Büyükşehir eski Belediye Başkanı Menderes Türel ve Gaziantep Büyükşehir eski Belediye Başkanı Asım Güzelbey’in tecrübe paylaşımları ile başladı.

Bölge toplantısında önemli açıklamalarda bulunan AK Partili Mehmet Özhaseki, AK Parti belediyeciliğinde hizmet ve eserlerin ön planda olduğunu bazı belediyeler gibi algı operasyonu ile belediye başkanlığı yapılmadığını ifade etti.

Özhaseki, belediye başkanlığının okulunun olmadığını da dile getirerek, şunları söyledi; “Belediye başkanlığının bir okulu yok. Görgüyle, bilgiyle, ortak akılla güzel işler ortaya çıkıyor. Başarının sırrı; yaptığımız işi sevmek ve işimize aşkla, tutkuyla bağlı olmaktır. Bizim siyasetimiz hem genelde hem de yerelde eser siyasetidir, hizmet siyasetidir. Bu nedenledir ki, milletimiz bizi birinci parti yapmaya devam ediyor. Milletimiz ile aynı dili konuşuyoruz, bazıları gibi algı peşinde değiliz. Onlar algı yapmaya devam etsin! Algı geçici, hizmet kalıcı. Yarın algılar uçacak, yapılan hizmetler ortada kalacak. Tecrübe kazanmak için kendimiz yaşamayı beklemeden başkalarının yaşadıklarından da ders almayı bilmeliyiz. AK Belediyeler olarak bizler her bir tecrübeyi yolumuzu aydınlatan bir ışık olarak görüyoruz.”