Parke temizliği deyip geçmeyin

Yaz aylarında sıcak havalardan bunalmamak ve evlerde daha ferah bir ortam yaratmak için genelde kapılar, pencereler açık bırakılır. Ancak bu durum, evlerin iç mekanlarında tozlanma sorununu da beraberinde getiriyor. Özellikle parkeler evin en çabuk tozlanan kısmı olmasının yanında, kiri ve tozu belirgin bir şekilde gösteriyor.

Hem Hijyen Hem de Sağlık Açısından Önemli

Yaz aylarında havada asılı kalan toz, polen ve diğer partiküller, açık kapı ve pencerelerden içeri girerek evin zeminine yerleşir. Özellikle rüzgarlı havalarda bu durum daha da belirgin hale geliyor. Zeminde biriken bu maddeler, ev hijyeninin yanı sıra sağlık açısından da tehdit oluşturabiliyor. Özellikle alerjik bünyeye sahip bireyler yaz aylarında bu durumdan büyük sıkıntı çekebiliyor.

Yine evin dışında vakit geçirip gelen bireyler ya da evcil hayvanlar, kiri ve tozu üzerlerinde ev içerisine getirebiliyorlar. Bu da en çok zeminde kirlenmelere yol açıyor. Kullanılacak doğru temizlik ürünleriyle zeminde biriken kir ve toz sorunu büyük ölçüde kontrol altına alınabiliyor.

 Yüzey Temizleyicide Nanoteknoloji Etkisi

Sabun bazlı ve nano teknolojik içerikli Fakir Parkett, ahşap yüzey temizliğinde yenilikçi çözümler sunuyor. Tüm ahşap ve lamine yüzeylerde güvenle kullanabilen Fakir Parkett Ahşap Temizleyici, ahşap yüzeyleri derinlemesine temizlerken, doğal parlaklık sağlıyor. Sünger veya bezle yüzeye uygulanabilen ürün, antistatik etkili teknolojisi ile yüzeyde tozların birikmesini engelleyip, daha uzun ömürlü bir temizlik sağlıyor.

Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri Ar-Ge ekibinin geliştirdiği Fakir Parkett, yenilikçi nano teknolojiyle üretildi. Ürün, bu özelliği ile emsallerinden ayrışırken, yüzeyin derinlerine nüfuz eden en küçük toz partiküllerini dahi temizleyebiliyor. Fakir Parkett, yüzeye derinlemesine temizlik ve parlak görünüm kazandırma özelliğinin yanı sıra ahşap dokuyu koruyucu etkiye de de sahip.