PROTOKOL ŞEHİT YILMAZ TUNCER’İN MEVLİDİNE KATILDI

Irak’ın kuzeyinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu iki silah arkadaşı ile birlikte şehit olan astsubay Yılmaz Tuncer için mevlit okutuldu. Protokol mevlide katıldı.

Terör örgütüne yönelik Irak’ta yürütülen Pençe Şimşek operasyonunda Sağlık Astsubay Çavuş Yılmaz Tuncer, el yapımı patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu ağır yaralanmıştı. Hastanede şehit olan Tuncer, hafta içinde cenazsi önce Kayseri’ye getirildi sonra memleketi Kırşehir’de dualarla defnedildi.

Şehit Tuncer’in Kayseri’de ikamet eden ailesinin evinde mevlit okutuldu. Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar aileyi yalnız bırakmadı. Mevlide katılan Başkan Büyükkılıç, “Şehidimiz Sağlık Astsubay Çavuş Yılmaz Tuncer’in mevlidinde okunan Kuran-ı Kerim eşliğinde ellerimizi semaya kaldırarak; şehidimiz, ülkemiz ve tüm İslam Alemi için Rabbimize dualar ettik. Allah dualarımızı kabul eylesin” dedi. (Haber Merkezi)