RAMAZAN CİVELEK: EKMEK YEDİĞİM YER ÖNEMLİDİR

Kayserispor, İstanbul’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında rakibi Fenerbahçe’yi 90 dakikanın uzatma bölümünde Ramazan Civelek’in bulduğu golle çeyrek finale yükseldi. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan ve Fenerbahçe takımının alt yapısında yetişen Kayserisporlu Ramazan Civelek, şunları söyledi;

“Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 45 dakika 10 kişi oynadık. Fenerbahçe büyük takım. Kaliteli takım. Onların kaşısında son dakika golü ile galip gelmemiz mutluluk vericidir. Fenerbahçe ile oynadığımız lig maçının son dakikasında benim yaptırdığım bir penaltı vardı. İyi oynadığımız maçtı. Benim daha doğrusu takımım şanssız bir penaltı nedeniyle bir puan almıştı. Üzgündüm. İstanbul’a bu duygular içinde geldik. Topun başına ben geldim. Takım arkadaşlarım benim kullanmamı istedi. Aslında en son atışı kullanacak bendim. Ve gol attım. Mutlu oldum. Fenerbahçe’nin alt yapısında yetiştim. Ama ekmek yediğim yer önemlidir. Ben nerede ekmek yiyorsam oranın başarısı için çalışıyorum. Şimdi Kayserispor için çalışıyorum ve başarısı için mücadele ediyorum. Serbest vuruşta ben üçüncü seçenektim. Biranda inanç geldi topa vurduktan sonra topu biranda kalenin içinde buldum. Arkadaşlara hemen tekrar maç başlasın dedim. Maçı hakem bitirdi. Duygu boşalması yaşadık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ben 10 dakika oynadım. Arkadaşlarım  90 dakika mücadele ettiler. Allah golü bana atmayı nasip ettirdi.

Kutlama faslı bu akşam. Sonrasında günümüz yok. İdmanlar İstanbul’da. Galatasaray çok iyi takım. Ligde yerleri sıkıntılıdır. Ama her zaman Galatasaray Galatasaray’dır. Bizde maça iyi çıkacağız.”