Ramazan Sofralarında Asido ile Lezzetin Tadını Çıkarın!

 Açlık süresinin uzun olması sindirim sorunlarının artmasına neden oluyor. Humanis’in Tüketici Sağlığı alanında kullanıma sunduğu Asido, hızlı ve etkili formülü ve 4 farklı tat seçeneği ile günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelerek Ramazan’da sindirim sorunlarınız için destek sağlıyor…

 

 Ramazan ayında vücudun uzun süre aç kalması ve gıdaların yeteri kadar çiğnenmemesi gaz, şişkinlik, hazımsızlık gibi sindirim sorunlarına sebep olabiliyor. Hal böyle olunca aşırı hazımsızlık ve sindirim problemleri baş göstermekte. 12 saatten fazla aç kalmak Ramazan ayında sindirim sisteminin doğal işleyişini bir hayli etkiliyor. Asido içeriğindeki kalsiyum sayesinde sindirim enzimlerinin normal fonksiyonun desteklenmesine yardımcı oluyor. Türkiye'de ilk olarak Nane, Tropic ve Frutti lezzet seçenekleriyle satışa sunulan Asido, tat seçeneklerine Kola aromasını da ekleyerek acil durumlarda sindiriminizin desteklenmesine katkı sağlıyor.

 

Uzman Diyetisyen Yelda Sönmez: Ramazan’da Sindirim Sorunlarına Dikkat Çekti

 

Uzman Diyetisyen Yelda Sönmez Ramazan ayında yaşanan sindirim problemleriyle ilgili olarak; “Ramazan ayında uzun süren açlıklar, oruç tutan kişilerde sürekli sindirim problemlerine (şişkinlik-diyare- konstipasyon) yol açabiliyor. Kişiler iftar anında hızlı bir besin alımı yaptıklarında, kan şekeri hızla yükseleceğinden ağırlık, çökme hissi ve sindirim rahatsızlıkları gibi şikayetleri yaşayabilmektedirler. İftarda sindirim problemi yaratacak işlenmiş bir gıda tüketildiğinde veya ağır yemekler yenildiğinde yaşanan sindirim problemlerini desteklemek için kısa süreli etki eden takviye edici anti-asit çiğneme tabletlerinden yararlanılabilir.”

 

Günlük hayatta sindirim sorunu yaşayan veya sindirim sorunu yaşamaya aday herkes, Asido çiğneme tabletini günlük hayatın her alanında çantasından ayıramayacak! Asido'nun etkili formülü, sindirim problemlerini desteklemek isteyen herkes için ideal bir destek sunuyor. Gıda takviyesi olarak kullanılan Asido, doğal içeriğiyle güvenli bir şekilde tüketilebilir.