VALİ ÇİÇEK YILIN LİDER KAMU YÖNETİCİSİ SEÇİLDİ

Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye'nin Eğitim Pusulaları belli oldu. LEGADDER’den yapılan açıklamada şu bilgi verildi; “Türk Milli Eğitim Sisteminde kaliteyi artırmak amacıyla eğitim ekosisteminin tüm paydaşlarını bir araya getirmeyi ve bu paydaşların eğitim alanındaki birikim ve deneyimlerini paylaşabilmelerine ve geliştirebilmelerine destek olmak amacıyla faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olan Lider Eğitimcileri, Gönüllüleri ve Akademisyenleri Destekleme Derneği (LEGADDER) tarafından verilen LEGADDER Eğitim Pusulası ödülleri sahiplerini bulmuştur.

LEGADDER’in temel kuruluş amacıyla da uyumlu olarak 12 farklı kategoride LEGADDER EĞİTİM PUSULASI ödülleri verilmektedir. Verilen ödüllerle eğitim ekosistemindeki dönüşüm ve gelişimin desteklenmesi, paydaşlarının motivasyonlarının canlı tutulması ile ülkemiz eğitim sistemine fayda sağlanması amaçlanmaktadır. LEGADDER Eğitim Pusulası Ödülleri ile eğitim alanındaki önü çalışmaların görünürlüğü artırılarak eğitim sistemimizin niteliksel gelişimine katkı sunulmaktadır.

21 Eylül – 01 Ekim 2023 tarihleri arasında adayların eğitimcilerimiz ve akademisyenlerimiz tarafından belirlendiği ödüllerde, her kategoride en çok puan alan 3 aday ödül komitesi tarafından tespit edilmiştir. Belirlenen bu adayların yer aldığı kamuoyu oylaması ise 5-20 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilerek ödüller sahiplerini bulmuştur. 

Kamuoyu oylaması ile 12 farklı kategoride 2023 yılının öne çıkan değerli isimleri ve kuruluşları ise LEGADDER tarafından “Cumhuriyetin 100. Yılında Geçmişten Geleceğe Eğitimi Okumak” temasıyla gerçekleştirilen 1. Uluslararası ESEP Eğitim Bilimleri ve Etkili Uygulamalar Kongresi’nin Gala Gecesinde ilan edilerek sahiplerine teslim edilmiştir.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında eğitim alanının gelişim ve sürdürülebilirliğine önemli katkılar sunarak öne çıkan değerli ödül sahiplerini tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz. Ödül sahiplerinin ortaya koyduğu üstün özveri, gayret ve fedakârlıkla şekillenen çalışmaların tüm eğitim paydaşlarımıza ilham kaynağı olmasını ve “Daha Güçlü Türkiye Geleceğinin” inşasına katkı sunmasını temenni ediyoruz. LEGADDER Eğitim Pusulası Yılın Lider Kamu Yöneticisi Ödülü: GÖKMEN ÇİÇEK (Kayseri Valisi)”