AKP İKTİDARINDA MİLYONER SAYISI ARTTI
tekden site sağı sünnet
Haber
21 Mart 2022 - Pazartesi 16:22 Bu haber 2165 kez okundu
 
AKP İKTİDARINDA MİLYONER SAYISI ARTTI
Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, AKP iktidarı döneminde milyoner sayısının arttığına dikkat çekerek, fakirleşen halka işaret etti.
SİYASET Haberi
AKP İKTİDARINDA MİLYONER SAYISI ARTTI

İl Başkanı Önder Narin, yaptığı açıklamada, şunları söyledi;

“ 2021’de milyoner sayısında da patlama yaşandı. Hesabında 1 milyon TL ve üzeri mevduat olan mudi sayısı son bir yılda 202 bin kişilik artışla 511 bin 685’e yükseldi. Bir önceki yıl aynı dönemde bu sayı 309 bin 730 kişiydi.

Cumhurbaşkanlığının kamuoyuna açıkladığı 2022 yıllık programına göre, döviz kurunun hızla arttığı, pandeminin ortaya çıktığı 2019 ila 2020 yılları arasında ülke genelinde devlet yardımlarına muhtaç hale gelen aile sayısı ikiye katlanarak 3,3 milyondan 6,6 milyona çıktı.

Artan hayat pahalılığı , yükselen emtiya fiyatları nedeniyle artık bir evi bir arabası olan MİLYONER oldu. Eskiden zenginlik anlamına gelen milyonerlik sıradan bir hâle gelmeye başladı. Yüzde yüz hatta yüzde üçyüz artan mülk fiyatları herkesi milyoner yaptı. Bir dönem hesabı yapılan bir ev bir araba artık uzak bir hayal olmaya başladı. Şuan insanımız kira öder gibi bina aidatı ödüyor. Araç kiralamış gibi aylık yakıt alıyor. Birikim yapmak ise imkansız hale gelmeye başladı.

İlk düğmeyi yanlış ilikleyen ekonomi yönetimi artık ne yaparsa yapsın çözüm bulamıyor , herşey yanlış gidiyor. Önüne geçilemeyen fiyat artışları, tarihi seviyelerde faizle borçlanan hükümet, kur korumalı sistem nedeniyle boşa yapılan ödemeler bunlara birer örnektir.

Az oyla çok milletvekili hedefiyle yapılan seçim kanunu değişikliğine rağmen mevcut iktidar gidicidir. Kendileri de bunun farkındadır. Artık çözüm sadece milli görüş prensipleridir. Denk bütçe ve  havuz sistemi gibi örnekler geçmişte bu ülkeye başarı getirmiş uygulanabilirliği görülmüştür. Mevcut sistem ise fakir milyonerler ortaya çıkarmıştır. Yeniden Refah Partisi ile inşallah milli görüş iktidar olacak vatandaş refaha kavuşacaktır.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: AKP, İKTİDARINDA, MİLYONER, SAYISI, ARTTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı