ARTIK YETER AYNI YERDE BU KAÇINCI KAZA…
tekden site sağı sünnet
Haber
06 Ocak 2022 - Perşembe 07:38 Bu haber 1424 kez okundu
 
ARTIK YETER AYNI YERDE BU KAÇINCI KAZA…
Saadet Partisi Kayseri Melikgazi İlçesi eski başkanlarından Sinan Aktaş, üniversite öğrencilerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen ölümlü kaza ile ilgili tepki gösterdi ve “Artık yeter, aynı yerde bu kaçıncı kaza” dedi.
ASAYİŞ Haberi
ARTIK YETER AYNI YERDE BU KAÇINCI KAZA…

Erciyes Kayak Merkezi dönüşünde içerisinde Erciyes Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucunda 2 öğrenci yaşamını yitirmiş 20 öğrencide yaralanmıştı. Kaza sonrasında adeta hurdaya dönen ve parçalanan otobüsün içerisinde 20 öğrencinin yaralı olarak kurtulması ise üzücü olayın sevindirici tarafıydı. Ancak yaralı kurtulan öğrencilerin bir çoğunda ise çok sayıda kırıklar ve yaralanmalar olması dikkat çekti.

Kaza ile ilgili üzüntülerini dile getiren siyasetçi Sinan Aktaş, beraberinde ağır tepki göstererek yetkilileri çağrı ve uyarıda bulundu. Aktaş, “Aynı mevkide bu kaçıncı! Nedense bir türlü ders almıyoruz! İlgili ve sorumluları Erciyes-Hacılar yolu ile ilgili sorunu tespit edip gerekli tedbirleri almaya davet ediyorum. Her kış diken üzerindeyiz. Bu yola artık ne yapılması gerekiyorsa yapın lütfen! NE BEKLENİYOR? Vefat eden öğrenci kardeşlerime rabbimden rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı kardeşlerime de şifa diliyorum. ARTIK YETER!” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ARTIK, YETER, AYNI, YERDE, BU, KAÇINCI, KAZA…,
Yorumlar
Haber Yazılımı