AVCI’YA EN GÜZEL CEVAP TOROĞLU’NDAN GELDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
10 Mayıs 2022 - Salı 23:52 Bu haber 2142 kez okundu
 
AVCI’YA EN GÜZEL CEVAP TOROĞLU’NDAN GELDİ
Kayserispor ile Trabzonspor arasında oynanan kupa maçında istenmeyen olaylarda yaşandı. Bazı kendini bilmez taraftarlar sahaya yabancı madde attı.
SPOR Haberi
AVCI’YA EN GÜZEL CEVAP TOROĞLU’NDAN GELDİ

 Ancak bu işi büyüten ve neredeyse intikamcı bir açıklamada bulunan Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır’a tepkiler oluştu. Çakır’ın yaşadıklarından dolayı haklı olduğuna işaret eden yorumcular, açıklamalarının doğru olmadığını ve buna katılmanın mümkün olmadığını dile getirdi. Yine taraftar ile ilgili Trabzonspor takımı teknik direktöü Abdullah Avcı’nın yaptığı açıklamaya ise en güzel cevabı Erman Toroğlu verdi. İşte o açıklamalar;

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Skorlar alınır. Kupalar kazanılır. Verilir. Ama açtığımız yaralar çok daha fazla oluyor. Kafamıza her şey yedik. Şampiyon takım olarak saygı beklerdik.

Eski hakemlerden Erman Toroğlu: Doğru. Doğru da işte herkes doğru yapacak. Bir şehir değil bütün şehirler doğru yapacak. O şehir bu şehir diye ayıramazsın. Hepsi doğuyu yapacak. Bütün şehirler bütün taraftarlar doğrusunu yapacak ki; Ben öbür seyirciye sallayabileyim. Benim seyircim bazı şeyleri yapıyorsa ben öbür seyirciye sallayamam. Nokta.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AVCI’YA, EN, GÜZEL, CEVAP, TOROĞLU’NDAN, GELDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı