DANİŞMANİM.ORG 4 MİLYON TL DAĞITTI
tekden site sağı sünnet
Haber
04 Nisan 2022 - Pazartesi 23:43 Bu haber 1933 kez okundu
 
DANİŞMANİM.ORG 4 MİLYON TL DAĞITTI
Danışmanım.Org. eğitime destek vermeye tüm gücüyle devam ediyor.
EĞİTİM Haberi
DANİŞMANİM.ORG 4 MİLYON TL DAĞITTI

 Danismanim.org Kayseri genelinde Milli Eğitime bağlı resmi liselerde güçlü eğitim kadrosu sayesinde Uzman Psikolog ve Eğitim Koçları ile “Sınava Üç Kala Motivasyon ve Kariyer Günleri” konulu seminerlerine devam ediyor.

Kısa sürede Milli Eğitime bağlı birçok resmi liselere ulaşan Danismanim.Org yetkilileri, “ öğrencilerin sadece seminer, gezi, deneme sınavları vb. ile yanlarında değiliz aynı zamanda ekonomik olarak da tüm öğrencilerimizin yanındayız” diyerek her bir öğrenciye 800-TL değerinde toplamda 5.000 öğrenciye Eğitim Hediye Çeki (EDS Çeki) verdi.  

 2006 yılından beri eğitim sektöründe olan Danismanim.Org marka değerini her yıl çok daha fazla artırarak gerek Milli Eğitime bağlı resmi okullara, gerek özel okullara ve kurs merkezlerine çözüm ortaklığı yapmaya, çözüm üretmeye devam edecek.

Kurumlara sağlanan hizmetlerin yanı sıra Eğitim Hediye Çeki (EDS Çeki) gibi hizmetlerle öğrencilere de maddi anlamda desteklerinin devam edeceğini belirten Danismanim.Org yetkilileri “Eğitim Nerede Danismanim.Org orada” diye konuştular.  

Kaynak: Editör:
Etiketler: DANİŞMANİM.ORG, 4, MİLYON, TL, DAĞITTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı