DEVA PARTİSİ TALAS İLÇE BAŞKANINI BELİRLEDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
23 Nisan 2022 - Cumartesi 11:53 Bu haber 2041 kez okundu
 
DEVA PARTİSİ TALAS İLÇE BAŞKANINI BELİRLEDİ
DEVA Partisi Kayseri İl Başkanlığı binasında Cuma akşamı Talas İlçe Başkanlığı için yetki belgesi takdim töreni gerçekleşti. DEVA Partisi Talas İlçe Başkanlığı’na kurucu ilçe başkanı olarak atanan Murat Kurnaz’a yetki belgesini İl Başkanı Metin Özkaya takdim etti.
SİYASET Haberi
DEVA PARTİSİ TALAS İLÇE BAŞKANINI BELİRLEDİ

Partililerin ve İlçe Başkanlarının hazır bulunduğu, Talas ilçe başkanlığı için yetki belgesi takdim töreninde açıklamalarda bulunan il başkanı Özkaya, “Bugün şehrimizin ilçeleri arasında DEVA damlalarına bir yenisi daha eklenmiş bulunmakta. Kurucu Başkan olarak atanan İlçe Başkanımız Murat Kurnaz, en kısa sürede teşkilatlanma işlemlerini tamamlamak için çalışmalarına başlayacaktır. Kendisine ve Talas İlçemize hayırlı ve Talas’ın dertlerine DEVA olmasını dilerim.

Başkan Özkaya konuşmasına şöyle devam etti: “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan liderliğinde çıktığımız bu güzel yolda, insanı merkezine alan bir yaklaşımla, özgürlükçü ve insanları ötekileştirmeyen, aksine birleştiren bir düşünce ile hareket etmeye çalışmaktayız. Göreve geldiğimiz andan itibaren türlü türlü engeller ve zorluklar ile karşı karşıya kaldık. İllaki çıktığımız bu yolda zorlukların olacağını biliyorduk. Ancak biz yol arkadaşlarımızla birlikte bunlarında üstesinden gelmeye başladık. Gelmek te zorundayız, şehrimiz için ülkemiz için. Kayseri sadece bir kesimin değil herkesin şehri bizde bu şehir için canla başla elimizden gelenin en iyisini ortaya koyarak bu şehri ve gönülleri kazanacağımıza inanmaktayız. İnşallah il kongremize kadar geri kalan ilçelerimizin de başkanlarını belirlemiş olacağız ve ilimizdeki teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamış olacağız.

Kaynak: Editör:
Etiketler: DEVA, PARTİSİ, TALAS, İLÇE, BAŞKANINI, BELİRLEDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı