EHLİYET SINAVINDA TRAFİK KAZASI; 1 YARALI
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Aralık 2021 - Cumartesi 13:11 Bu haber 861 kez okundu
 
EHLİYET SINAVINDA TRAFİK KAZASI; 1 YARALI
Kocasinan ilçesinde ehliyet sınavında olan sürücünün aracına otomobil çarptı. Kazada ehliyet sınav komisyon üyesinden bir kişi yaralandı.
ASAYİŞ Haberi
EHLİYET SINAVINDA TRAFİK KAZASI; 1 YARALI

Ehliyet için sürüş sınavının yapıldığı Toki-Beyazşehir arasındaki ana yolun Beyazşehir Kocasinan Semt Konağının bulunduğu kavşakta trafik kazası meydana geldi. Ehliyet almak için yazılı sınav sonrasında sürüş sınavına giren adayın kullandığı araca, ana yola çıkarak karşı tarafa geçmek isteyen bir başka araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü kursuna ait araç ters istikamete döndü. Kazada araçta bulunan ehliyet sınav komisyonu üyesi Osman T. Yaralandı. Kaburga kısmında batma olduğunu söyleyen komisyon üyesi ambulans ile hastaneye kaldırılırken, ehliyet almak için sınava giren aday ise başparmağında meydana gelen küçük kesi nedeniyle yaralandı. Araçta bulunan diğer komisyon üyesi ile sürücü kursu öğretmeni, kurs aracına çarpan aracın sürücüsü de kazadan yara almadan kurtuldular.

Olay yerine gelen trafik ekipleri kaza ile ilgili tutanak tuttuktan sonra, araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Kazaya neden olan sürücüyü ise eşi teselli etmeye çalıştı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: EHLİYET, SINAVINDA, TRAFİK, KAZASI;, 1, YARALI,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı