FİLYASYON EKİBİ DİŞ HEKİMLERİNDEN OLUŞMUŞ
tekden site sağı sünnet
Haber
15 Aralık 2021 - Çarşamba 08:50 Bu haber 1144 kez okundu
 
FİLYASYON EKİBİ DİŞ HEKİMLERİNDEN OLUŞMUŞ
Kayseri İl Sağlık Müdürü Benli'den Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine çalışma ziyareti gerçekleştirildi. Benli, pandemi döneminde filyasyon ekibinin diş hastanesindeki hekimlerden ve çalışanlardan oluştuğunu belirterek, önemli çalışma yapıldığını söyledi.
SAĞLIK Haberi
FİLYASYON EKİBİ DİŞ HEKİMLERİNDEN OLUŞMUŞ

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Halit Baykan ile Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine çalışma ziyareti gerçekleştirerek verilen hizmetleri yerinde değerlendirdi.

Yapılan değerlendirmelerin ardından Hastane Başhekimi Dt. Kazım Coşkun ve hastane idarecileri ile toplantı gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü Benli, hastanede sunulan hizmetler ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Toplantıda, pandemi sürecinde yürütülen filyasyon çalışmalarında diş hekimleri başta olmak üzere tüm personelin büyük bir özveri ile çalıştığına değinen İl Sağlık Müdürü Benli; "Pandemi sürecinde tüm sağlık çalışanlarımız gibi diş hastanemizde görevli diş tabiplerimiz ve personelimizde büyük özveri ve fedakarlıkla çalıştılar. Özellikle sahada yürüttüğümüz filyasyon çalışmalarındaki en büyük desteği diş hastanesinde görevli hekimlerimizden ve personelimizden aldık. Filyasyon çalışmalarına verdikleri destek sayesinde pandemiyi sahada baskılayarak yönetmeyi başardık diyebiliriz. Bu vesile ile Başhekimimiz nezdinde hastanede görevli tüm personelimize tekrardan teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: FİLYASYON, EKİBİ, DİŞ, HEKİMLERİNDEN, OLUŞMUŞ,
Yorumlar
Haber Yazılımı