HARREM VE SEFAMERVE GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
02 Şubat 2022 - Çarşamba 16:20 Bu haber 3266 kez okundu
 
HARREM VE SEFAMERVE GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ
Doğanın mucizevi bitkilerinden ilham alarak hazırladığı ürünlerle dikkat çeken Harrem, Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından Sefamerve ile önemli bir iş birliğine imza attı. Harrem’in bitkisel içerikli ürünleri artık Sefamerve ile hem yurt içi hem de yurt dışı pazarda satışa sunuluyor.
EKONOMİ Haberi
HARREM VE SEFAMERVE GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

Doğanın iyileştirici gücünü ürünlerine yansıtan Harrem, Türkiye’nin öncü e-ticaret platformlarından Sefamerve ile güçlerini birleştirdi. Harrem’in şifa serisinde yer alan ürünlerinden çiçek sularına kadar birçok farklı kategorideki ürüne artık Sefamerve.com üzerinden de ulaşılabiliyor.

76 ülkeye gönderim yapan Sefamerve, Harrem ürünlerini hem yurt içi hem de yurt dışı pazarda müşterileriyle buluşturuyor. Dönemsel olarak kampanyaların da düzenlendiği Sefamerve’de en beğenilen Harrem ürünleri özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Harrem’in kurucularından Mehmet Behlül Vatansever, iş birliğiyle ilgili yaptığı açıklamada; “Harrem olarak tarihten aldığımız reçeteleri ürünlerimize uyguluyoruz. Doğal ve katkısız ürünlerimiz kısa sürede büyük ilgi gördü. 2022 yılında önceliğimiz ürünlerimizi daha çok kişiye ulaştırmak ve aynı zamanda ihracatta ciddi atılımlar yapmak. Bu doğrultuda Sefamerve’yle önemli bir iş birliği gerçekleştirdik.” dedi.

Sefamerve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Metin Okur: “Sefamerve olarak, 76 ülkeye gönderim yapan ve 5 kıtada ofisi bulunan bir marka haline geldik. Giyimden aksesuarlara, kozmetikten gıdaya yüzlerce kategoride ürün sunuyoruz. Her geçen gün yeni iş birliklerine imza atıyoruz. Yenilikçi ürün grubuyla dikkat çeken Harrem ile hayata geçirdiğimiz iş birliğini önemsiyoruz. Harrem ürünleri artık Sefamerve üzerinden dünyanın birçok ülkesindeki kullanıcıyla buluşacak.” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HARREM, VE, SEFAMERVE, GÜÇLERİNİ, BİRLEŞTİRDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı