HEKİMLERİN FERYADI ARŞA ÇIKTI
tekden site sağı sünnet
Haber
22 Mart 2022 - Salı 07:54 Bu haber 562 kez okundu
 
HEKİMLERİN FERYADI ARŞA ÇIKTI
Kayseri Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin, hekimlerin sorunlarını aktarma ve duyurmaya çalıştığını belirterek, “Hekimlerin feryadı arşa çıktı. Duymadığınız için bir araya gelmeye çalışıyor” dedi.
SAĞLIK Haberi
HEKİMLERİN FERYADI ARŞA ÇIKTI

Hekimlerin yaşadıkları sıkıntılarla ilgili gündeme gelene konular her geçen gün artarken, doktorlar sorunların çözümünü istiyor. Kayseri Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin ise dikkat çeken bir paylaşım yaparak yaşananları özetlemeye ve hak arayışı ile ilgili ifadeler sarf etti. Şahin, yaptığı paylaşımda, “Halkın sağlığını etkileyen güçlü bir meslek grubunu temsilsiz bırakmanın ülkeye ne faydası var? Hekimlerin feryadı arşa çıktı, duymadığınız için yıllardır yapamadıklarını yapıp bir araya gelmeye çalışıyorlar. Sorunlarının çözümü için muhatap alınmak istiyorlar bu kadar basit.

TTB yönetimini gayrı milli azınlık bir grubun ele geçirmesine göz yum. Milli çizgide olan ve hekim haklarına odaklı Tabip Odalarını görmezden gel. Siyasetten kaçınarak hak arayışı için kurulmuş hekim sendikalarını da karala. Bu hekimler ne yapsın, hakkını nasıl savunsun kardeşim?” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HEKİMLERİN, FERYADI, ARŞA, ÇIKTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı