İYİ PARTİ ADAYI İLKER SUNGUR’UN 1 MAYIS MESAJI
tekden site sağı sünnet
Haber
30 Nisan 2023 - Pazar 08:59 Bu haber 955 kez okundu
 
İYİ PARTİ ADAYI İLKER SUNGUR’UN 1 MAYIS MESAJI
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı Abdullah İlker Sungur, “1 Mayıs İşçi Bayramı, Emek ve Dayanışma Günü”nü kutladı.
GÜNDEM Haberi
İYİ PARTİ ADAYI İLKER SUNGUR’UN 1 MAYIS MESAJI

İlker Sungur, “Tüm Dünya’da işçilerin ortak bayramı olarak kutlanan 1 Mayıs’ı ülkemizde de coşku içinde kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu yana resmi olarak kutlanan, bazı dönemlerde sekteye uğramış olsa bile, daha sonra, “İşçi Bayramı, Emek ve Dayanışma Günü” olarak tekrar resmi tatil ilan edilerek kutlanan 1 Mayıs, günümüzde sorun olmaktan çıkmış, kargaşanın yaşandığı günlerden uzakta, çalışma hayatında ki sorunların tamamıyla ele alındığı, tartışıldığı, masaya yatırıldığı bir gün olarak birlik ve beraberlik içinde kutlanmaktadır. Türk işçisinin, zor hayat şartları ile mücadele ettiğini yakından biliyor ve takip ediyorum. Bu sıkıntıların aşılması için her zaman işçilerimizin yanında yer alacağımın ve mücadele edeceğimin bilinmesini isterim” dedi.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı İlker Sungur, mesajında daha sonra şunları kaydetti.

“Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için alın teri döken işçilerimizin, tüm çalışanlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik zorlukları, çalışma hayatı ile ilgili sıkıntıları biliyor ve İYİ Parti olarak bu alanda çok önemli çalışmalar yapıyoruz. İşçilerimizin, çalışanlarımızın alın teri kurumadan haklarını almaları, insan onuruna yaraşır bir şekilde yaşaması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için her türlü çabayı göstermekte kararlıyız. Ülkemizin büyümesi, ilerlemesi, muassır medeniyetler seviyesine ulaşmasında önemli pay sahibi olan işçilerimizin tüm dünyada birlik, dayanışma ve mücadele günü olarak kutlanan, demokratik ve barışçı yollarla hak aramanın simgesi olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlu olsun.”

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı A. İlker Sungur, Kayseri’de faaliyet gösteren sendikaların yöneticileri yaptığı görüşmelerde, Kayseri’de çalışma hayatında  yaşanan sorunların belirlenip raporlaştırılarak siyasilere ve ilgili kuruluşlara iletilmesini istedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İYİ, PARTİ, ADAYI, İLKER, SUNGUR’UN, 1, MAYIS, MESAJI,
Yorumlar
Haber Yazılımı