İYİ PARTİ MELİKGAZİ’DE TANIŞMA TOPLANTISI
tekden site sağı sünnet
Haber
20 Şubat 2022 - Pazar 18:47 Bu haber 2034 kez okundu
 
İYİ PARTİ MELİKGAZİ’DE TANIŞMA TOPLANTISI
İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tuncer Küçük İYİ Parti Genel Merkezi tarafından onaylanan yönetim kurulu üyeleri ile tanışma toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Melikgazi Yönetim kurulu üyeleri, Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İl Başkanı Sebati Ataman katıldı.
SİYASET Haberi
İYİ PARTİ MELİKGAZİ’DE TANIŞMA TOPLANTISI

İlçe başkanı Tuncer Küçük “Atandıktan hemen sonra Melikgazi İlçe Teşkilatımızı kurmak için hemen çalışmalara başladık. Yönetim kurulumu oluştururken yönetimde olmak görev almak isteyen bir hayli kişi oldu. Çok iyi bir yönetim kurulu oluşturduğumu düşünüyorum. İlk kez bir siyasi partide görev alan çalışma arkadaşlarım var. Amacımız hep birlikte partimizi daha da ileriye taşıyabilmek. 83 kişilik yönetim kurulumuzdaki çalışma arkadaşlarımız arasında doktor iş adamı esnaf öğretmen gibi birçok farklı alanda kişi var. Buda bizlerin ne kadar geniş kitlelere hitap ettiğimizin bir göstergesidir.” dedi.

HEDEFİMİZ İKTİDAR

İlçe başkanı Tuncer Küçük'ün konuşmasının ardından konuşan İl Başkanı Sebati Ataman, “Partimiz her geçen gün büyüyor ve partimize olan teveccüh sürekli artmaktadır. Bu gün burada bunun bir örneğini görüyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in bizlere gösterdiği yolda azimle yılmadan yorulmadan gidiyoruz. Bu gün burada 44 ilden büyük olan bir ilçemizin Melikgazi Teşkilatımızın yönetim kurulu tanışma toplantısı gerçekleştiriyoruz. Bizler biliyoruz ve inanıyoruz ki iktidar yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. İlçe başkanım Tuncer Küçüğün oluşturmuşmuş olduğu kıymetli çalışma arkadaşlarıyla partimiz daha da güçlendiğini görüyoruz. Tüm arkadaşlara tanışma toplantımıza hoş geldiniz diyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kayseri Milletvekili, Genel İdare Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Teşkilat Başkan Yardımcısı Dursun Ataş, “Bu gün Kayseri Melikgazi İlçe Başkanımız Sn. Tuncer Küçük tarafından düzenlenen, Yönetim Kurulu Tanışma ve İstişare Toplantısı’na katıldık. Yeni yönetim kurulu üyelerimize hoş geldin diyor, ülkemiz için çıktıkları bu İYİ yolda başarılar diliyoruz. Partimiz kurulduğu günden bu güne kadar her geçen gün büyüyerek Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde adım adım ilerliyoruz ve ilerlemeye de devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan gördüğümüz teveccüh çok güzel. Ülkemizin daha refah bir seviyeye ulaşması için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi Başaracağız Başaracağız diyor sizleri saygıyla selamlıyorum. İfadelerinde bulundu.

Toplantıya katılan yönetim kurulu üyeleri tek tek söz alarak İYİ Parti ailesinde olmaktan duydukları mutlulukları dile getirdiler. Partiye yeni katılan simalar dikkatten kaçmazken yönetim kurulu üyelerinde doktor, avukat, öğretmen, emekli memur, mimar, mühendis, esnaf, sanayici, üniversite öğrencisi, ev hanımı gibi toplumun her kesiminden kişilerin olması da ayrıca dikkat çekti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İYİ, PARTİ, MELİKGAZİ’DE, TANIŞMA, TOPLANTISI,
Yorumlar
Haber Yazılımı