İYİ PARTİLİ ATAŞ, BÜYÜKKILIÇ’I KINADI, KAYSERİ HALKINA ŞİKAYET ETTİ
tekden site sağı sünnet
Haber
22 Mart 2022 - Salı 13:34 Bu haber 506 kez okundu
 
İYİ PARTİLİ ATAŞ, BÜYÜKKILIÇ’I KINADI, KAYSERİ HALKINA ŞİKAYET ETTİ
İYİ Parti Kayseri Milletvekili dursun Ataş, Genel başkanları Meral Akşener’in Kayseri ziyareti ile ilgili kentteki bilboardlar, raketlere vermek istedikleri ilanların engellendiğini belirterek, “bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büykkılıç’ı bizzat aradım. Durumu anlattım. Çözüm üretmledi. Kendisini kınıyorum ve Kayseri halkına şikayet ediyorum” dedi.
SİYASET Haberi
İYİ PARTİLİ ATAŞ, BÜYÜKKILIÇ’I KINADI, KAYSERİ HALKINA ŞİKAYET ETTİ

İYİ Partili Dursun Ataş, Meral Akşener’in iki günlük Kayseri programı hakkında bilgi vermek amacıyla partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi. Ataş, ziyaretle ilgili duyuru ve ilanlar konusunda bazı mecraları kullanmak istediklerini ama engellendiklerini ifade ederek, şu açıklamalarda bulundu;

HALKIMIZLA HÜKÜMETİN GÜNDEMİ FARKLI ÇIKTI

 “İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener 28 aydır Türkiye’yi dolaştı. 81 ili ve birçok ilçesini bir bir dolaştı. Buradaki amacımız şu idi. 2021 ocak ayından itibaren. Benimde eşlik ettiğim 50 civarındaki il ve 200 civarındaki ilçemize yönelik ziyaretlerde, burada vatandaşımızın sorunlarını gündeme taşımaktı. Onların sorunlarını imkanlar nispetinde çözmek ve meclise taşımaktı. Dillendirilmesi idi. Mecliste araştırma ve soru önergeleri ile çözüm üretilebilmesi idi. Cumhurbaşkanının dikkatini çekerek sorunları çözebilmekti. Genel Başkanımız uygulanmamış bir sistemi uygulayarak, gittiği yerde kendisi konuşmayarak halkı konuşturarak sorunları gündeme taşımaya çalıştı. Geldiğimiz noktada herkes gördü ki; milletimizin gerçek gündemi ile gerçek yaşamının hükümetin gündemiminin çok farklı olduğu ortaya çıktı ve algı yöntemi ile hareket edildiği belirlendi.

KAYSERİ İKİNCİ TURUN İLK AYAĞI OLACAK

Geçen yıl ekim ayında genel başkanımız Kayseri’yi ziyaret etmişti. Şehir merkezi ve ilçelerde insanlarımızın sorunları dinledi. 81 ili tamamladıktan sonra ikinci tur için genel başkanımız ziyaretlerine başlıyor. İkinci tur ziyaretini ise şehrimizden yani Kayseri’den başlatıyor. Kayseri ziyaretinin ilk günü genel başkanımız iş dünyası ve sivil toplum teşkilatları ile bir araya gelecekler. Ertesi gün tomarza ve bünyan ilçemizi ziyaret edecek sonra kent merkezinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz olacak.

KENDİ İMKANLARIMIZLA ZİYARETİ DUYURUYORUZ

Biz bu ziyareti tüm ortamlarda ve kendi imkanlarımızla sosyal medyada duyuruyoruz. Genel başkanımızın gelişi ile ilgili. Yine biz kentimizdeki bilboardlarda raketlerde genel başkanımızını gelişini duyurma adına ilanlar astırmak istedik. Ücret karşılığında bu bilboardları raketleri kullanmak istedik. Yine engellemelerle karşı karşıya kaldık. Her zaman olduğu gibi.

MİRAL AKŞENER’İN İLANLARI İÇİN MECRA VERMEDİLER

Genel ve yerel seçimlerinde de bu engellemeleri yaşadık. Bütün firmalara baskı yaparak buralarda genel başkanımızını şehre gelişinin duyurulmasını Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı bizzat kendisininde diğer AK Partililerinde baskısı ile firmalar bize mecra vermedi. Bize engel olmaya çalıştılar. Kayserili hemşerimiz inanıyorum ki hangi siyasi parti olursa olsun bir genel başkanı en güzel şekilde ağırlayacak ve gönderecektir.

Her seçimde bu mağduriyeti açıkladık. Halkımıza açıkladık. Engellemeler olacak ve biz bu engelleremi aşa aşa yolumuza devam edeceğiz. Bunlar bizi daha çok çalışmamızı sağlayacaktırb.

ARTIK SALTANALARI BİTİYOR

Şunu duyurmak isterim ki; artık saltanatları emin olun ki ilk seçimde başlarına geçecek. Haksızlıkları. Haramİ düzenleri, kural hukuk tanımaz düzenleri bu gidişle başlarına geçecek. Bunu gördüler. Korkunun ecele faşydası yok. Yaptıkları kötülüklerle baş başa kalacaklar. Ben büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç’ı bizzat aradım. Kendisine bunları söyledim. Bir çözüm üretmedi. Üretmidği gibi daha önce bizim bir afişimizi bir saat içerisinde indirtti. Kendisi bunu indirdittiğini söylemişti. Ben kendisini buradan kendilerini kınadığımı ve kayseri halkına şikayet ediyorum. Kayserili hemşerilerimiz Kayseri’de genel başkanımızı çok güzel bir şekilde ağırlayacaktır.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: İYİ, PARTİLİ, ATAŞ,, BÜYÜKKILIÇ’I, KINADI,, KAYSERİ, HALKINA, ŞİKAYET, ETTİ,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı