İYİ PARTİNİN ÖNERİSİYLE EREN BÜLBÜL’ÜN İSMİ PARKTA YAŞAYACAK
tekden site sağı sünnet
Haber
05 Mayıs 2022 - Perşembe 20:48 Bu haber 2893 kez okundu
 
İYİ PARTİNİN ÖNERİSİYLE EREN BÜLBÜL’ÜN İSMİ PARKTA YAŞAYACAK
İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyelerinin teklifi ile terör örgütünün saldırısı ile şehit olan Eren Bülbül’ün ismi parkta yaşatılacak.
GÜNDEM Haberi
İYİ PARTİNİN ÖNERİSİYLE EREN BÜLBÜL’ÜN İSMİ PARKTA YAŞAYACAK

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Muharrem Yiğen, “1 Temmuz 2019 tarihinde Kocasinan Belediye Meclisine İYİ PARTİ grubu olarak verdiğimiz teklif nihayet sonuçlandı. Zümrüt mahallesinde bir parka EREN BÜLBÜL isminin verilmesi karara bağlandı. Adın nesiller boyu yaşayacak, herkes seni tanıyacak, bilecek rahat uyu Erenim. İyiki varsın Eren” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel’de, Kocasinan Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı ile ilgili olarak, “Kocasinan Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısını gerçekleştirdik. Meclis üyemiz Muammer Yiğen'in grubumuz adına bir parka Şehit EREN BÜLBÜL isminin verilmesi önergesi bugün hayata geçti. Şehidimizin adı Zümrüt mahallesinde yaşatılacak. Ayrıca Şehrimizde giderek nüfusu artan Suriyelilerle ilgili bir çok konuyu meclisimize taşıdık. Gündeme getirmek bizlerden, çözüm seçilmiş belediye başkanları ve ekiplerinden” bilgisi verdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İYİ, PARTİNİN, ÖNERİSİYLE, EREN, BÜLBÜL’ÜN, İSMİ, PARKTA, YAŞAYACAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı