Jandarma güven timleri piknik yapan aileleri uyardı
tekden site sağı sünnet
Haber
30 Temmuz 2022 - Cumartesi 23:31 Bu haber 1632 kez okundu
 
Jandarma güven timleri piknik yapan aileleri uyardı
Kayseri genelinde sorumluluk alanında görev yapan jandarma timleri piknik yapan aileleri ziyaret ederek tek tek uyardı. Orman yangınlarına karşı tedbirli olmalarını ve önlem almalarını istedi.
ASAYİŞ Haberi
Jandarma güven timleri piknik yapan aileleri uyardı

Kayseri Valiliği’nden güven timlerinin yaptığı çalışmalarla ilgili şu bilgi paylaşıldı; “

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı “Güven Timleri” olarak Melikgazi, Pınarbaşı, Bünyan, Yahyalı, Sarıoğlan İlçe Jandarma Komutanlıkları sorumluluk sahasında bulunan mesire alanları, turistik bölgeler, halkımızın yoğun bulunduğu köy meydanları ve kıraathaneler ’de 30 Temmuz 2022 günü devriye faaliyeti icra edilmiştir.

Güven Timlerimiz tarafından icra edilen devriye faaliyetlerinde 3 Narkotik olayına müdahale edilmiş, Yoklama kaçağı olarak aranan 2 şahıs yakalanmış, 5 Şahsa Kabahatler Kanunundan işlem yapılmış, 1 kayıp çocuk bulunup ailesine teslim edilmiş, Mesire ve piknik alanlarındaki vatandaşlarımıza orman yangınları ve kadına şiddet ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan operasyonlar, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Jandarma, güven, timleri, piknik, yapan, aileleri, uyardı,
Yorumlar
Haber Yazılımı