JASAT ENERJİ VE HABERLEŞME NAKİL KABLOSU HIRSIZLARINI YAKALADI
tekden site sağı sünnet
Haber
18 Nisan 2022 - Pazartesi 23:01 Bu haber 3046 kez okundu
 
JASAT ENERJİ VE HABERLEŞME NAKİL KABLOSU HIRSIZLARINI YAKALADI
Jandarma Dedektifleri JASAT tarafından yapılan çalışma sonucunda enerji ve haberleşme nakil kablolarını çalan hırsızlar yakalandı.
ASAYİŞ Haberi
JASAT ENERJİ VE HABERLEŞME NAKİL KABLOSU HIRSIZLARINI YAKALADI

Kayseri Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimiz Kocasinan ve Melikgazi ilçelerinde haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlığı ve kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık olaylarının meydana geldiği bilgisi alınmıştır.  

İl Jandarma Komutanlığınca, şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışma sonucu,     16 Nisan 2022 günü, haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlığı ve kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık olaylarının faili olduğu tespit edilen (F.İ.),(H.S.),(T.A.),(Z.S.) ve (İ.Y.) Jandarma Dedektifleri JASAT tarafından yakalanmıştır.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde toplam (11) faili meçhul haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlığı ve kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık olayı aydınlatılarak şüpheliler (F.İ.),(H.S.),(T.A.),(Z.S.) ve (İ.Y.) 16 Nisan 2022 tarihinde ifadelerinin alınmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup,  (İ.Y.) adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, (F.İ.),(H.S.),(T.A.) ve (Z.S.) ise tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiştir” denildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: JASAT, ENERJİ, VE, HABERLEŞME, NAKİL, KABLOSU, HIRSIZLARINI, YAKALADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı