KADİR HAS STADINA AŞI ÇADIRI KURULACAK
tekden site sağı sünnet
Haber
18 Ocak 2022 - Salı 19:57 Bu haber 1457 kez okundu
 
KADİR HAS STADINA AŞI ÇADIRI KURULACAK
Kayserispor Kulübü hatırlatma dozu için zamanı gelmiş taraftarların maça girişte mağdur olmamaları için maç günü Kadir Has Stadı yanına aşı çadırı kuracak.
SAĞLIK Haberi
KADİR HAS STADINA AŞI ÇADIRI KURULACAK

Konu ile ilgili Kayserispor Kulübünden yapılan açıklamada, şu bilgi verildi;

“Büyük Kayserispor Taraftarlarına duyuru: Kadir Has Stadyumu’nda aşı çadırı kurulacaktır

TFF’nin stadyumlara giriş şartlarıyla ilgili yayınladığı bilgilendirmeye göre son aşısının üzerinden 180 gün geçmiş ve henüz “hatırlatma aşısı” olmayan kişiler stadyumlarda müsabaka izleyemeyecektir.

Bu doğrultuda kulübümüz ile Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokolle, 19 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 14.30 ile 17.00 saatleri arasında Kadir Has Stadyumu Kuzey Kale Arkası Otoparkında aşı çadırları kurulacaktır. Henüz 3. doz aşısını olmamış taraftarlarımız, aşı çadırlarında (Biontech veya Sinovac) aşılarını yaptırdıktan 30 dakika sonra stadyuma giriş sağlayabileceklerdir.

Gerek Sağlık Bakanlığı’nın izin verdiği aşı noktalarında gerekse Kadir Has Stadyumu’nda kurulan aşı çadırında çarşamba saat 17.00’ye kadar “hatırlatma aşısı” yaptıran kişiler stadyuma giriş yapabilecektir. Çarşamba saat 17.00'den sonra aşı olan taraftarlarımızın stadyuma girişleri kabul edilmeyecektir.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: KADİR, HAS, STADINA, AŞI, ÇADIRI, KURULACAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı