TREN GARINDAN OSB’YE TAŞINIYOR
tekden site sağı sünnet
Haber
22 Şubat 2023 - Çarşamba 21:20 Bu haber 245 kez okundu
 
TREN GARINDAN OSB’YE TAŞINIYOR
Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Kayseri Tren Garına gelen yardımların Mimarsinan OSB’de oluşturulan depolara taşınmasıyla ilgili gerekli olan araç talebini Büyükşehir karşıladı.
GÜNDEM Haberi
TREN GARINDAN OSB’YE TAŞINIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, karayolu ve havayolunun yanı sıra demiryolu ile de deprem bölgelerine yardımların ulaştığını belirterek, Kayseri Tren Garı’nda Büyükşehir ekiplerinin de koordinasyon çalışması yürüttüğünü söyledi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile birlikte depremin yaralarını sarmak için Kayseri Tren Garı’nda çalışan ekipleri ve gönüllüleri ziyaret ederek, deprem bölgelerine gönderilen yardımlar hakkında bilgi aldı.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Tren Garı’ndaki ziyaretinde, yardım malzemesi sevkiyatı ile ilgili bir talebi de anında çözüme kavuşturdu. Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Turan Akdağ’ın talebi üzerine, bir kısım yardım malzemelerinin karayolundan tırlar ile Mimar Sinan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki depoya sevk edilmesinde sorun yaşandığı, bunların diğer araçlarla taşınması talebi üzerine telefonla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan’ı arayarak konunun çözüme kavuşturulması yönünde talimat verdi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TREN, GARINDAN, OSB’YE, TAŞINIYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı