KOCASİNAN MÜFTÜLÜĞÜNÜN ENDERUN USULÜ TERAVİH NAMAZI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
tekden site sağı sünnet
Haber
06 Nisan 2022 - Çarşamba 12:07 Bu haber 1161 kez okundu
 
KOCASİNAN MÜFTÜLÜĞÜNÜN ENDERUN USULÜ TERAVİH NAMAZI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Kocasinan Müftülüğü’nün Ramazan ayı içerisinde 13 camide gerçekleştireceği Enderun usulü Teravih Namazı programı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
GÜNDEM Haberi
 KOCASİNAN MÜFTÜLÜĞÜNÜN ENDERUN USULÜ TERAVİH NAMAZI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

 Kocasinan Müftüsü Halil Uzun’un önderliğinde, Kocasinan Müftülüğü hocaları Yasin Yüksel, Abdulkadir Ateş, Zafer Akçakoca, Hayrettin Can ve Cemil Kahraman’ın birlikte kıldırdıkları teravih namazının ilki Mehmet Çolakbayrakdar Camii’nde kılınırken, ikinci program ise Ahmet İnci Camii’nde gerçekleşti.

Enderun usulü teravih namazı programlarına kadın, erkek, çocuk ve genç cemaatin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Kocasinan Müftüsü Halil Uzun, “Ramazan ayı içerisinde 11 camide daha bu programımız devam edecek. 5 hocamızı teravih namazlarını Enderun usulü kıldırmaları için görevlendirdik. Her gün planlamış olduğumuz başka bir camimizde huşu içerisinde ve manevi havada programlarımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızı da teravih namazları için programlarımıza bekliyoruz. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul buyursun İnşallah” dedi.     

Kaynak: Editör:
Etiketler: , KOCASİNAN, MÜFTÜLÜĞÜNÜN, ENDERUN, USULÜ, TERAVİH, NAMAZI, YOĞUN, İLGİ, GÖRÜYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı